1. Sıfır Faizli Kredi İmkanı: Bankalar, farklı tutarlarda sıfır faizli taksitli nakit avans veya kredi vermeye devam ediyor. Bu kampanyaların amacı, müşteri çekmek olsa da küçük ihtiyaçları olanlar için önemli bir fırsat sunuyor.

  2. Başvuru Nasıl Yapılır: Küçük ihtiyaçları sıfır faizli ve vadeli olarak ödeme imkanına dönüştürmek isteyenler, internet üzerinden başvuru yaparak bankada hesap açabilir veya kredi kartı talep ederek kredi veya nakit avans kullanabilirler.

  3. Anında Hesapta: Bankaya müşteri olduktan sonra kredi veya nakit avans talep edilebilir ve onay alındıktan sonra para hesaba geçer. Gelen parayla ihtiyaçlar karşılanabilir veya alınmak istenen bir ürün temin edilebilir.

  4. Kredi Notunun Önemi: Bankalar, kredi notuna göre kredi veya nakit avans sağlarlar. Bu nedenle, limitler dahilinde kredi notu puanına göre değerlendirme yapılır.

  5. Sıfır Faizli Kredi ve Nakit Avans Kampanyası Olan Bankalar: İşte bazı bankaların sıfır faizli kredi ve nakit avans kampanyaları:

    • ENPARA: Yeni müşterilere özel %0 faizli kredi imkanı sunuluyor. Kredi tutarı 10.000 TL, vade 6 ay, aylık taksit tutarı 1.666,67 TL.

      Bilmeyen evini kaybetme riski ile karşı karşıya: Hemen kontrol edin Bilmeyen evini kaybetme riski ile karşı karşıya: Hemen kontrol edin
    • QNB FİNANSBANK: Yeni müşterilere özel %0 faizli kredi imkanı sunuluyor. Kredi tutarı 10.000 TL, vade 6 ay, aylık taksit tutarı 1.666,67 TL.

    • GARANTİ BBVA: Yeni müşterilere özel faizsiz kredi imkanı sunuluyor. Kredi tutarı 10.000 TL, vade 6 ay, aylık taksit tutarı 1.666,67 TL, tahsis ücreti 0 TL.

    • TÜRKİYE İŞ BANKASI: Yeni müşterilere özel 15.000 TL'ye varan faizsiz taksitli nakit avans fırsatı sunuluyor.

    Bu kampanyaların detaylarına göre, sıfır faizli kredi veya nakit avans fırsatından faydalanabilirsiniz. Ancak başvuru yapmadan önce bankaların güncel koşullarını kontrol etmekte fayda var.

Muhabir: AYTEKİN AKAY