Emekli canını dişine takarak geçimini sağlamaya çalışırken; Siz öyle Monacco’da lüks bir restoranda kızarmış ıstakozu yerken sosyal medyadan paylaşım yaparsanız, İnsanlar Ekrem İmamoğlu’nun açtığı kent lokantasında 40 liraya karnını doyurmaya çalışırken yat kulübündeki ıstakozlu paylaşımla milletle nasıl alay ederseniz.

Millet sahil yolunda balıkçı büfelerinde, İstanbul’da Eminönü’nde balık ekmek yiyemezken sizin yaptığınız tam bir görgüsüzlüktür,

Kibrinizin özetidir.

O ıstakozu da kuru kuru yememişsindir, yanında içecek bir şeyler vardı muhakkak, iyi akıl edip de onu da paylaşmamışsın.

Diğerine ne demeli

Millet yarım kilo kıyma almak için gece yarılarında ET Balık Kurumu’nda sıraya girerken gelen 50 liralık zammı hesap ederken siz öyle 560 bin liralık İsviçre saati ele selfi çekip “Biz milletin ta kendisiyiz” diye de paylaşım yapamazsınız Sayın Bahadır Yenişehirlioğlu

Üsteli AK Parti Grup Başkanvekilisiniz

Şebnem Bursalı, Bahadır Yenişehirlioğlu siz yediğinize, içtiğinize, giydiğinize, kuşamınıza dikkat etmelisiniz.

Kendinizi üst sınıfta görüp görgüsüzlük yapmayacaksınız ki ne insanlıkta ne de siyasette yeri asla yoktur.

Bu millet açlıktan, zamdan enflasyondan inim inim inlerken siz hiçbir şey olmamış gibi yaşamaya devam ederseniz 31 Mart’ta yediğiniz tokadı hala anlayamamışsınız demektir veya umurunuzda değil.

Böyle davranmaya devam ederseniz bu millet size asla inanmaz, sözünüze de itibar etmez.

Boş yazarsınız yani

İnandıramazsınız

Ne kadar düzeleceğiz deseniz de deyin ne kadar 31 Mart’tan gereken dersi çıkardık deseniz deyin bu milleti ikna edemezsiniz

Çünkü söyleminiz ile eyleminiz tamamen zıt

Böyle yaptığınız sürece de bu millet sizi 31 Mart’taki şamarı indirmeye devam eder ki daha da aşağıya çekilirsiniz.

Bu ülke için canını dişine takan Cumhurbaşkanı Erdoğan’a da ihanet etmiş olursunuz.

İstifanızı verin çekip gidin.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın sürekli mütevazı olacağız açıklamasına rağmen siz tam aksine bildiğinizi okurken yüzsüzlük yapmaya devam ediyorsunuz.

Cumhurbaşkanı enflasyonu düşüreceğiz, vatandaşı rahatlatacağız, uyumayacağız, çalışacağız, mücadele edeceğiz dedikçe siz tam aksine davranıp böyle şaşalı, havalı, üst sınıf takılmalarla hayatlarınızı sosyal medyadan paylaşmaya devam ederseniz geçim derdiyle boğuşan insanlarla alay ederseniz ki bu çok tehlikelidir.

Siz kimsiniz?

Sahi sen kimsin Şebnem Bursalı?

Rolex saatli Bay Bahadır sen kimsin?

Siz bu milleti mi temsil ediyorsunuz.

Siz bu milleti ne görüyorsunuz, kendinizi ne zannediyorsunuz.

Paranız varsa, karınız, kocanız sevinsin.

Milletin evinde boş tencere kaynarken ve bunun yansımasını 15 gün önce sandıkta yediğiniz şamarla yaşamışken ve bunu hala anlayamamışsanız siz neyin hesabını yapıyorsunuz neyin peşindesiniz?

Siz kim için oradasınız?

AK Parti MKYK üyesi Mücahit Birinci bile dayanamamış sizin bu hareketlerinize.

Adamcağız sert tepki göstermiş Şebnem Bursalı’ya.

"Milletimiz geçim sıkıntısındayken, millet çareler ararken, devletimiz dişini tırnağına takmış ekonomiyi düzeltmeye çalışırken, siz gidip Monaco'da ISTAKOZ yiyemezsiniz, hadi yediniz bunu paylaşamazsınız! 'Partimizden defolup gidin kardeşim' konu bu kadar basit" diye tepki gösterdi.

Tam da anlatmak istediğim bu

Hay ağzına sağlık Mücahit abi.

Ama kabahat Erdoğan’ın

Kişiliği oturmamış, egosu yüksek, kibirli Şebnem Bursalı’lı yurt dışı seyahatlerinde kendi uçağında yanında oturtursa, yetmezmiş gibi bir de milletvekili yaparsa olacağı buydu.

Gerçek yüzü ortaya çıkar, maskesi düşer.

AK Parti’yi bu duruma düşüren bu tiplerdir işte.

Hükümet, Temmuz’da asgari ücrete zam yapmayacağını hesap ederken, emekliye sadece enflasyon oranında yani sadece 759 liralık zam yapmayı düşünürken Istakozcu milletvekiline 43 bin lira zam yapacaksa işte adaletsizlik tam da buradadır.