TikTok platformunda her gün yeni bir skandal patlak veriyor ve bu seferki olay gerçekten şok edici! Sosyal medya fenomeni, adeta herkesi şaşkına çeviren bir harekete imza attı. Utanmadan iki eşiyle canlı yayın açan kullanıcı, izleyicileri adeta büyüledi ve tepkilere neden oldu.

Hadise ve Murat Boz: O Ses Türkiye'nin Efsane Jüri Üyelerinden Ateşli Geri Dönüş! Hadise ve Murat Boz: O Ses Türkiye'nin Efsane Jüri Üyelerinden Ateşli Geri Dönüş!

Görüntülerde kadınlara 'Aşkım' diye seslenen şahıs, "Arkadaşlar, bizim bir sorunumuz yok. Kimse bizi şikayet etmesin. Kimseyle bir sorunumuz yok. Biz gayet mutluyuz. Eşim mutlu, eşim mutlu. Eşlerim birbirleriyle benden daha iyi anlaşıyor. Var mı bir sorunumuz? Yok. Sizi zorla tutuyor muyum? Hayır. Millet orasını burasını oynatıyor, bizi ilgilendirmiyor, biz kimseyi yargılamıyoruz. Herkesin işi rast gitsin. Teşekkürler." şeklinde açıklamalar yaptı.

Bu skandal olay, sosyal medya kullanıcılarını ikiye böldü. Kimisi bu durumu şaşkınlıkla karşılarken, kimisi ise bu tür ilişkilerin normalleşmesi gerektiğini savundu. Ancak, bu tür içeriklerin toplumda tartışmalara neden olduğu ve toplumsal normlara meydan okuduğu bir gerçek.

TikTok fenomeninin bu cesur hamlesi, hem platformun içerik denetimi açısından hem de toplumsal değerlerin gözden geçirilmesi gerektiği konusunda bir kez daha düşündürücü bir durum ortaya koyuyor.

Muhabir: BİROL SANCAK