Trabzonspor’da kaleci Uğurcan, oyunda kaldığı süre içinde Sosa, Abdülkadir ve Yusuf iyi günündeydiler. Onazzi, atakları ile karşılarken, Envekame defansa da koştu. Trabzonspor’un eksiği goldü. Onları da buldu. İki gol bulup, 3. Golü atabilecekken, beraberlik golünü yediler. 
 
Trabzonspor’da kaleciden Rodeyega’ya kadar herkes görevini yaptı. 2-0’dan sonra Ünal Karaman’ın orta sahayı güçlendirmesi gerekirdi. Forvetsiz devam edebilirdi. Beşiktaş’ın kendi saha ve seyircisi önünde son yarım saate baskı yaparak gireceğini Ünal hoca hesap etmeliydi. VAR sistemiyle ofsayt nedeniyle iptal edilen gol olmasa, Beşiktaş belki 3’ü de bulabilirdi. Çünkü o dakikalarda maç tamamen Trabzonspor yarı sahasında oynandı.
 
Trabzonspor da 3. Golü bulabilirdi. Batuhan doğru pas tercihi yapsa ya da biraz daha topu sürüp solda Amiri’yi görse, 3 puan Trabzonspor’un olurdu.
Bordo mavililer galip gelse ligin zirvesine oynayacaktı. Yine fırsat tepti. Beklendiği gibi yaptı. Trabzonspor eline gelen fırsatları harcamayı sever. 
 
Takımı beğendim. Ünal Karaman’ın taktiksel yönü zenginleşirse, devre arası bir santrafor bu takıma gelirse, zirvede Başakşehir’le bu takım zirveye oynar. 
Editör: TE Bilisim