Gökhan Kılıç Unutulmadı 

Zorlu karşılaşma öncesinde Trabzonspor taraftar gruplarından olan Vira, geçtiğimiz günlerde hayatını kaybeden Gökhan Kılıç için koreografi hazırladı. Takımlar seremoniye çıkarken taraftarlar ellerinde pankartlarla vefat eden Gökhan Kılıç'ın ve oğlunun birbirine sarılırken çekilen fotoğrafı tribünde resmettiler. 

Onazi’den Alkışlanacak Hareket 

Karşılaşmanın sonunda ise Trabzonspor’un başarılı orta saha oyuncularından Onazi, Gökhan Kılıç’ın oğlu Karahan Kılıç’ı kucağına alarak formasını hediye etti. O görüntüleri sosyal medya hesabında paylaşan Nijeryalı oyuncu, "Baban tanımaktan gurur duyduğum düzgün bir insan, vefakar bir Trabzonspor taraftarıydı. Sen de onun bize mirası özel bir çocuksun. Yüzlerce abin gibi ben de bundan sonra hep yanında olacağım Karahan!" diye ekledi.

Şehitleri Unutmadı 

Karşılaşmanın ardından taraftarlar Kaptan Onur Recep Kıvrak’ı “Kaptan takımı buraya getir” şeklindeki tezahüratlarını karşılıksız bırakmadı. Taraftarların yanına giderek “Adıyaman’da şehidimiz var.. Kutlama yapamayız. Bu galibiyet hepinize gelsin” ifadelerini kullandı.  
 
Editör: TE Bilisim