Sözün Bittiği Yer 

Trabzon 1. Amatör Küme B Grubu’nda sahalarda görmek istemediğimiz hareketler yaşandı. Erdoğduspor’unBelşirlispor’u ASKF Sahasında 3-0’la geçtiği karşılaşmanın ardından hakeme saldırıldı. Karşılaşma boyunca Hakem Erdi Çetin tepki gösteren Kırmızı-Beyazlı Beşirlisporlu futbolcular Hakem Erdi Çetin ve Arda Anıl Yavruoğlu’na fiili saldırıda bulunuldu. 


Maç Bitti Olanlar Oldu 

Karşılaşmanın 61’inci dakikasında hakeme itiraz eden Sefa Arslan kırmızı kartla oyundan atılmasının ardından sinirler iyice gerildi. Bu dakikaya kadar 1-0 yenik durumda olan Beşirlispor, ardından ise 86’da Ömer, 90+1’de de Abdullah’ın gollerine engel olamayarak farklı skorla sahadan yenik ayrıldı. Yaşanan bu gelişmelerin ardından bitiş düdüğü ile birlikte Kırmızı-Beyazlı futbolcu Burak Kum hakeme saldırdı. 


Yaşanmamalıydı 

Bu gelişmenin ardından hakem camiası yaşanan olayı kınarken Hakem Erdi Çetin önce sağlık raporu alıp ardından karakola giderek suç duyurusunda bulundu. Yaşanan gelişmelerin ardından Beşirlispor Başkan Yardımcısı Hasan Memiş, “Olay tabi ki tasvip etmiyoruz. Ama olayın bu noktaya gelişi de irdelenmeli. Daha önceden de aynı hakem tarafından bir çok haksızlığa uğradık. Tabi her ne olursa olsun böyle bir olay yaşanmamalıydı dedi. 


Olay nefsi müdafaadır!

Yaşanan gelişmelerin ardından uzakta olduğunu ifade eden Memiş, “Karşılaşmanın ardından oyuncumuz ikinci sarı kart gösterildi. Zaten bir kırmızı kart gördük 3-0 olmuş. Sinirler gergin. Oyuncu buna tepki verdi. Ardından hakem oyuncumuza küfretmiş. Sonrasında ipler koptu. Olayı tasvip etmiyorum ama nefsi müdafaadır. Her zaman hakemler haklı değildir. 
TAHSİNCAN DEVECİ
Editör: TE Bilisim