Karaman’dan Rapor

Bordo-Mavili yönetim, bu akşam tesislerde toplanarak haftalık yönetim kurulu toplantısını gerçekleştirecek. Takımın saat 16.00’da yapacağı antrenman öncesi teknik direktör Ünal Karaman’dan oyuncularla ilgili rapor alacak olan Bordo-Mavili yönetim, Yeni Malatya hezimetini ve oyuncuların durumunu masaya yatıracak.

Her Türlü Seçenek

Eleştirilerin odağında Burak Yılmaz, Onur Kıvrak ve Olcay Şahan var. Bordo-Mavili yönetimin, kadro dışı başta olmak üzere her türlü seçeneği değerlendireceği belirtiliyor. Ancak yaklaşan Fenerbahçe maçı öncesi yeni bir kaosun yaşanmaması adına yönetimin doğru bir karar alma adına ince eleyip sık dokuyacağı ifade ediliyor. Başkan Ahmet Ağaoğlu’nun da yönetim kurulu toplantısına telekonferans yöntemiyle katılacağı öğrenildi. 

İkiye Bölündü

Yönetimin yarın akşam gerçekleştireceği toplantıda ne yönde bir karar alacağı merak ediliyor. Ayrıca, Burak Yılmaz ve Onur Kıvrak konusunda camia ikiye bölünmüş durumda. Her iki oyuncunun tavırlarıyla Trabzonspor’a zarar verdiğini savunanlar olduğu kadar, Onur ve Burak’ın kadro dışı bırakılma kararına karşı çıkanlar da var. Bu arada Onur’un Malatya dönüşü Trabzon havalimanında tartıştığı taraftarlarla bir araya gelerek olayı tatlıya bağladıkları belirtildi.
 
Editör: TE Bilisim