Galibiyet Mutluluk Yaşattı

Galatasaray galibiyeti ve güncel konularla ilgili değerlendirmelerde bulunan Hacısalihoğlu şunları söyledi; “Galatasaray maçında alınan galibiyete çok sıradan demek doğru olmaz. İyi futbol, iyi netice bir arada olunca büyük mutluluk. Camiada mutluluk yarattığımız için biz de mutluyuz. Bu galibiyet bir ilaç gibiydi. İyi bir futbol ve iyi bir sonuçla alınması gerçekten çok önemliydi.”

Herkes İnanmalı

Galatasaray galibiyeti ile oluşan havadan ötürü taraftarların şampiyonluk için umutlanmasıyla ilgili de görüşlerini açıklayan Hacısalihoğlu şöyle devam etti: “Şampiyonluk başka bir hadise. Sadece iyi bir kadro yeterli değil. Camianın bir bütün halinde olması, arzu etmesi ve destek olması gerekiyor. Kulüp personelinden taraftara kadar herkes Trabzonspor’un zaferine hazırlanmıştı. Şampiyonluk için bir ekonomik rahatlık olması lazım. İyi bir kadro olması lazım. Sonra bunu destekleyen üniteler olması lazım. Şehir bütünüyle destek olması lazım.”

İstikrar Başarı Getirir

Mevcut yönetimin, Aralık ayında yapılacak olan kongrede devam edip etmeyeceği yönünde gelen soruyu Hacısalihoğlu şöyle yanıtladı; “İstikrar başarı getirir. Kimseyle ilgili bir şey söylemek hakkına sahip değilim. Bizi tanıyanlar, mutlaka olmamız gerektiği yönünde ısrarları oldu. Biz de görevden kaçmadık. Trabzonspor’un en büyük sorunu insanlar fikir sahibi olmadan bilgi sahibi olmaya çalışıyor. Araştıracaksın, öğreneceksin. Bilmeden tenkit ediyorlar. Biz bu kulübün kurulmadan önce bahçesinde oynayan gençlerdik. Şu anda tesislerin olduğu yerde doğdum büyüyüm ben. Trabzonsporluların yaşadıkları sıkıntılardan dolayı bir isyanları var.”  

Ünal Hoca’dan Memnunuz

Teknik direktör Ünal Karaman’ın çok karakterli bir isim olduğunu söyleyen Hacısalihoğlu, “Ünal hoca camianın içinden bir adam. Gerçek Trabzonsporlu. Herkes onu Trabzonsporlu Ünal olarak tanıyor. Başka kulüplerle çalışma imkanı oldu ama hep aklı Trabzonspor’daydı. Böyle bir durum olunca gelmesini uygun gördük. Kendisi de bunu hoş karşıladı. Boş mukaveleye imza attı. Daha önceki hocaların 5’te 1 rakamına imza attırdık. Trabzonspor uzun vadede makul şartlarda Ünal hoca ile çalışacak. Biz Ünal hocadan yönetim olarak çok memnunuz” dedi.

Başkan 24 Saat Trabzonspor’u Yaşıyor

Başkan Ahmet Ağaoğlu’nun 24 saat Trabzonspor’u yaşadığını anlatan Asbaşkan Hacısalihoğlu, “Ahmet bey spor camiasında olumlu bir isme sahip. Golf Federasyonu’nu diplerden alıp çok başarılı olmuş. Uluslararası ortamda ne kadar başarılı organizasyonlar yaptığını gördük. Trabzonspor’a talip oldu. Bizimle çalışmak istediğini söyleyince çalışma ortamı oldu. Bu kadar zahmeti kimse kolay kolay çekmez. Ahmet Bey’le çalışmaktan çok memnunum. 24 saat Trabzonspor’u yaşayan, çalışan bir arkadaşımız. Ben kendisini çok seviyorum. Münakaşa ettiğimiz hiç konu olmadı. Hep bir noktada buluşuyoruz. Son kararı kulübün başkanı sorumluluğu üstelenerek veriyor” dedi.
Editör: TE Bilisim