Corendon Alanyaspor, haftaya 30 puanla girmesine rağmen son 6 maçını kazanamadı. Ancak ev sahibi avantajını kullanarak Trabzonspor'u mağlup ederek galibiyet özlemini sonlandırmak istiyor. Özellikle son 9 karşılaşmada kalesini gole kapayamamış olmalarına rağmen, Alanyaspor'un hücum gücü dikkat çekiyor.

Alanyaspor'un Trabzonspor'a karşı son karşılaşmasında elde ettiği 5-0'lık galibiyet, takımın moralini yükseltiyor. Ancak Trabzonspor, son iki lig maçında rakibini yenmiş ve bu seriyi devam ettirmek istiyor.

Trabzonspor Taraftarı Samsun Deplasmanında Takımı Yalnız Bırakmıyor Trabzonspor Taraftarı Samsun Deplasmanında Takımı Yalnız Bırakmıyor

Maçın hakemliğini Volkan Bayarslan üstlenecek ve beIN SPORTS 1 ve 4K kanallarından canlı olarak izlenebilecek.

İstatistikler ise karşılaşmanın kritikliğini gözler önüne seriyor:

  • Alanyaspor, evinde oynadığı son 11 Süper Lig maçında gol yiyerek tarihi bir negatiflikle karşı karşıya. Ancak, bu maçta seriyi kırmak için mücadele edecekler.
  • Trabzonspor'un deplasmanda oynadığı son 10 maçtan ikisini kaybetmesine rağmen, her iki mağlubiyeti de gol atamadığı maçlarda yaşadı.
  • Trabzonspor, son 3 lig maçını gol yemeden kazanarak güçlü bir performans sergiledi. Ancak, Alanyaspor'un hücum gücü göz önünde bulundurulmalı.
  • Alanyaspor'un ev sahibi avantajıyla güçlü bir performans göstermesi beklenirken, Trabzonspor'un deneyimli teknik direktörü Abdullah Avcı, takımını galibiyete yönlendirmek için hazırlıklı olacak.

Bu zorlu mücadeleyi heyecanla bekliyoruz, futbolseverlerin gözleri bu kritik karşılaşmada olacak.

Muhabir: AYTEKİN AKAY