Başkan Çebi, “Çok kısa zamanda Trabzon’da çok önemli projelere imza atan Müdür Kablan ve ekibine başarılar diliyorum, her zaman yanlarındayım” dedi.

GÜRDOĞAN’A GİTTİLER

CHP Ortahisar İlçe Başkanı Haluk Batmaz ve Belediye Başkan Adayı Ahmet Kaya, Doğu Karadeniz İhracatçılar Birliği Başkan Vekili Ahmet Hamdi Gürdoğan’ı ziyaret ederek projeleri İle bilgi verdi. Batmaz ve Kaya, desteklerini talep ettiler.

DEMİR’DEN ZİYARET

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Kadın Aile Çocuk ve Engelli Politikaları (KAÇEP) Trabzon İl Başkanı Gülen Demir, Taka Gazetesini 10 Ocak Çalışan Gazeteciler günü dolayısıyla ziyaret etti. Bütün çalışanların gününü kutlayan Demir her zaman basının yanında olduklarını söyledi. Başkan Demir, Genel Yayın Yönetmeni Yusuf Turgut ve Haber Müdürü Sonay Çaluk ile görüştü.

KIŞ ÜŞÜTÜR OCAK ISITIR

Kavakmeydan Ülkü Ocakları, Ce-zi-ne Kardeşler İlköğretim Okulu'nda öğretmenler ile koordineli bir şekilde "Bir Mont Bir Bot" kampanyasını gerçekleştirdi. Kavakmeydan Ülkü Ocakları Başkanı Ali Hüseyinçebioğlu şahsi sosyal medya hesabından "Ne demiştik; Kış üşütür, Ocak Isıtır. Kavakmeydan Ülkü Ocakları olarak, Şehidimiz Eren Bülbül’ün memleketinde, Ce-zi-ne Kardeşler İlköğretim Okulunda, Öğretmenlerimiz tarafından belirlenen öğrencilerimizin Bir Mont Bir Bot kampanyasını tamamlayıp çocuklarımıza ulaştırdık.

Yüce Allah, herkesin hayrını kabul etsin. Herkesin (her toplumun) yöneldiği bir yön vardır. Öyleyse sizler hayırda yarışın. Nerede olursanız olun, Allah sizi bir araya getirecektir. Şüphesiz, Allah’ın gücü her şeye hakkıyla yeter. (Bakara,2/148)" paylaşımında bulundu.

YERLİ 18 YAŞ HEDİYESİ

Trabzonlu İsa Baş, 18 yaşına gelen oğluna yerli ve milli hediye alarak, evladını duygulandırdı. Uluslararası lojistik sektöründe faaliyet gösteren Çağlayan61 firmasının sahibi İsa Baş, oğlu Hasan Ali 18 yaşına gelince ona sürpriz yapmak istedi. Türkiye’nin milli otomobili TOGG’u alarak oğluna 18 yaş hediyesi olarak anahtarlarını teslim eden İsa Baş, oğluna yerli ve milli duyguların önemini aktardı. Hasan Ali Baş, babasına hediyesi için teşekkür etti.

TUZLAMA ZOR MU?

Trabzon’da gece saatlerinden itibaren kar yağışı etkisini gösterdi. Zaman zaman da karlı karışık yağmur şeklinde yağan kar sonucu gece ayaza çeken yollarda gizli buzlanma meydana geldi. Karın ardından, gece ayaza çeken havada yollarda gizli buzlanma olma ihtimali çok yüksekken, karayolları ekipleri uluslararası geçiş yolunda tuzlama yapamadı veya yeterince ekipleri olmadığından her noktaya yetişemedi.

Transit yolda yapılmayan tuzlama sonucu, bir çok araç gizli buzlanma nedeniyle kızaklayarak kaza yaptı. Haber merkezimize gelen bilgilere göre ölümlü bir kaza olmadı. Kazaya karışan sürücüler, “Araçlar milli servettir. Karayolları ekipleri sorumluluk sahası olduğu bölgelere özellikle de yolun çok kullanıldığı uluslararası karayollarına daha çok önem göstermelidirler” dediler.

Psiko-Fest’e Yoğun İlgi Psiko-Fest’e Yoğun İlgi

HAYIR AİLESİNİN ACISI

Trabzon’un Ortahisar ilçesi 3 Nolu Erdoğdu Mahallesi muhtarı Mahmut Hayır, annesini kaybetmenin acısını yaşadı. Hayır’ın annesi Safiye Hayır, uzun süredir tedavi gördüğü hastanede hayatını kaybetti. Cenazesi 3 Nolu Erdoğdu Mahallesi Tahtalı Camii’nde kılınan cenaze namazının ardından Bostancı Mezarlığındaki aile kabristanlığında göz yaşları arasında toprağa verildi.

Hayır’ı acılı gününde Türkiye Muhtarlar Konfederasyonu Genel Başkanı Bekir Aktürk, Büyükşehir belediye başkanı Murat Zorluoğlu, AK Parti Ortahisar ilçe başkanı Selahaddin Çebi, Ortahisar belediye başkanı Ahmet Metin Genç, Trabzon Şoförler ve Otomobilciler Odası başkanı Ömer Hakan Usta, mesai arkadaşlığı yaptığı muhtarlar ve sevenleri yalnız bırakmadı. TAKA Gazetesi olarak Hayır ailesine bizler de başsağlığı dileklerimizi iletiyoruz. Safiye teyzemizin mekanı cennet olsun.

MÜHENDİSLERLE TOPLANTI

Trabzon’un başarılı mimarlarından Köksal Boz, ortağı inşaat mühendisi Muzaffer Aydın ve iş ortağı inşaat mühendisi Sinan Aydın ile proje ortaklığı yaptıkları Samer Ramazanoğlu ile istişere toplantısı yaptılar. Trabzon’un mimarisine katkı sağlamak için farklı projeler üreten Ramazanoğlu, projesinde görev alan mühendisler ile aylık toplantısını gerçekleştirdi. Ramazanoğlu kente kazandıracağı yeni yaşam alanları için mühendisler ve ekibi ile sürekli bir araya gelerek çalışmaları titizlikle yürütüyor.

ÇEBİ’NİN KULAĞI TELEFONDA

AK Parti Ortahisar ilçe başkanı Selahaddin Çebi, başkanlık görevinde farklı bir çizgi ve yol haritası ile tüm Ortahisar’ın takdirini kazandı. Halka inen Çebi, sürekli halkla bir araya geldi. Evlerinde ziyaret etti. sıkıntıları, talepleri yerinde gördü. Çebi, Ortahisar belediye başkanlığı için de ‘Görev verilirse hazırım’ anlayışı ile beklemede. Ahmet Metin Genç’in büyükşehire aday gösterilmesi veya aday olmaması durumunda Çebi, görevi bekleyen isim. Kulağı da başkentten gelecek telefonda.

Editör: Doğukan ÖZKURT