İstihdam sürecinde başarılı olan adaylar, 2 sene boyunca eğitim görecek. Eğitim sürecinde adaylar, 2 brüt asgari ücret maaş, konaklama, kira yardımı, yemek kartı, sigorta ve indirimli bilet haklarından faydalanabilecekler.

Ankara'da Gerçekleştirilen Büyük Savunma Mitingi'nde Avukatlar Bir Araya Geldi Ankara'da Gerçekleştirilen Büyük Savunma Mitingi'nde Avukatlar Bir Araya Geldi

THY Yönetim Kurulu ve İcra Komitesi Başkanı Prof. Dr. Ahmet Bolat, açıklamada görüşlerine yer verdi. Bolat, şu ifadeleri kullandı: "Dünyanın en çok noktasına uçan firma olarak güçlü finansal yapımız ve geleceğe dönük hedeflerimiz doğrultusunda filomuzu ve çalışan sayımızı artırmaya devam ediyoruz. 2024 yılı sonuna kadar 75 bin kişilik ailemizi, iştiraklerimizle yapacağımız işe alımlarla 85 bine artırmayı hedefliyoruz. Her zaman olduğu gibi önümüzdeki dönemde de bayrağımızı göklerde gururla dalgalandırmaya devam edeceğiz."

İkinci pilot aday adayları alımı ilanı ve diğer açık pozisyon ilanlarına başvurular, THY'nin "kariyer.thy.com" adresinden yapılabiliyor. THY, bu adımla genç ve yetenekli pilot adaylarını büyüyen kadrosuna katmaya devam ediyor.
TAKA/AYŞEN KARABİNA 

Editör: Ayşe Sancak