Genel Kurul Divan Başkanı seçimiyle başlayan etkinlikte, Divan Başkanlığı görevine Sn. Engin AKTAŞ, Divan Başkan Yardımcılığına Sn. Ahmet Barış DEMİRKIR ve Divan I.Yazmanlığına Sn. Yasemin BAYRAKTAR, Divan II. Yazmanlığına ise Sn. Gürkan ŞEŞEN seçildi. Genel Kurul, Saygı Duruşu ve İstiklal Marşı'nın okunmasıyla başladı.

813A9Eed Ba20 4E49 B999 Ee29E77F048D
TMMOB Peyzaj Mimarları Odası Trabzon Şubesi 3. Dönem Yönetim Kurulu Başkanı Sn. Doruk Görkem ÖZKAN'ın açılış konuşmasının ardından, çeşitli konuşmacılar söz aldı. Prof.Dr. Banu Çiçek KURDOĞLU ve Prof. Dr. Öner DEMİREL'in mesajları okundu. KTÜ Peyzaj Mimarlığı Bölüm Başkanı Prof. Dr. Cengiz ACAR, Şubemiz 3. Çalışma Dönemi Aralık 2023 tarihine kadar Yönetim Kurulu Başkanı olarak görev almış üyemiz Sn. Ahmet İhsan HACIFETTAHOĞLU, Şubemiz 1. ve 2. Çalışma Dönemi Yönetim Kurulu Başkanı Sn. Engin AKTAŞ ve TMMOB Peyzaj Mimarları Odası 15. Dönem Yönetim Kurulu Genel Sekreteri Sn. Özay YERLİKAYA da konuşmalarını gerçekleştirdi.
Konukların konuşmalarının ardından, Şube Yazmanı Sn. Duygu AKYOL KUYUMCUOĞLU tarafından Şubemiz 3. Dönem Çalışma Raporu sunuldu ve oy birliği ile kabul edildi. Daha sonra Şube Mali Raporları sunuldu.

Samsun'da Eşine Zarar Vermek İstemeyen Şahıs Kendini Bıçakladı: Hastanede Tedavi Altında Samsun'da Eşine Zarar Vermek İstemeyen Şahıs Kendini Bıçakladı: Hastanede Tedavi Altında

3966D3D6 11C0 467B 9Df9 1A5E7C30C98A
'Birlikte Üreteceğiz / Yönetecegiz' Grubu adına Sn. Doruk Görkem ÖZKAN tarafından gelecek dönem gerçekleşmesi planlanan faaliyetler sunuldu. Bu grubun Asil ve Yedek listeleri Divan Başkanlığına sunuldu. TMMOB Peyzaj Mimarları Odası 16. Olağan Genel Kuruluna götürülmesi gereken önerge Divan Başkanı Engin AKTAŞ'a teslim edildi. Önerge okundu ve oy birliği ile kabul edildi. Seçimlerin tek liste olarak gerçekleştiği belirtildi ve Divan Başkanı tarafından gerçekleştirilen kapanış konuşması ile TMMOB Peyzaj Mimarları Odası Trabzon Şubesi 4. Olağan Genel Kurul Toplantısı sona erdi.
TAKA/TUNCAY UÇKUN

Editör: Doğukan ÖZKURT