Başkan Genç, yaptığı konuşmada, "Şu anda Burak kardeşimizi anmak için bir aradayız. Öncelikle hepinize afiyet olsun. Cenabı Allah tuttuğumuz oruçlarımızı, yaptığımız ibadetlerimizi kabul eylesin ve şimdiden Bayramımız da mübarek olsun." diyerek başladı. Şehitlerin önemine vurgu yaparak devam eden Genç, "Bayrağımızın ilelebet gökyüzünde dalgalanması, minarelerimizden ezanın susmaması adına gözünü kırpmadan şehit olan baştacı şehitlerimiz. Onların sayesinde biz şu anda ayaktayız. Bu topraklar ilelebet Türk yurdu ve İslam yurdu olarak kalacaktır. Biz böyle inanıyoruz." şeklinde konuştu.

Şehit ailelerine ve gazilere yönelik duygularını dile getiren Başkan Genç, "Biz elimizden gelen ne varsa onlara yapmakla mükellefiz. Burak’ımızın kıymetli ailesine bir kez daha Allah’tan sabır diliyorum. Bu vesileyle buradaki şehit ailelerine de yine aynı şekilde dua ediyoruz.” ifadelerini kullandı.

DİSK Genel Başkanı Artvinli hemşerimiz TAKA’ya konuştu; Taksim’de Olacağız DİSK Genel Başkanı Artvinli hemşerimiz TAKA’ya konuştu; Taksim’de Olacağız

Konuşmaların ardından Bulak Mahalle Muhtarı Hurşit Gençcelep, Trabzon Büyükşehir Belediye Başkanı Ahmet Metin Genç'e ve ekibine teşekkürlerini iletti. Başkan Genç'e, Bulak Mahallesi'ne yaptığı hizmetler ve desteklerden dolayı minnettar olduklarını belirterek, başarı dileklerinde bulundu.

TAKA/BİROL SANCAK

Editör: Birol Sancak