Hakkari'de PKK terör örgütünün saldırısı sonucu iki bacağını kaybeden Piyade Üsteğmen Hüseyin Likos'a destek kampanyası başlatıldı. Trabzon Platformu tarafından yürütülen kampanya, Likos'un yaşadığı zorlu süreci bir nebze olsun hafifletmek amacıyla hayata geçirildi.

Piyade Üsteğmen Hüseyin Likos, Hakkari'de görev sırasında terör örgütü PKK'nın hain saldırısına maruz kalarak iki bacağını kaybetti. Saldırının ardından malulen emekli edilen ve psikolojik olarak da zorlu bir dönemden geçen Likos'a Trabzon Platformu tarafından büyük bir vefa gösterildi.

Hain saldırı sonucu iki bacağına protez takılan Likos, Trabzon Platformu Başkanı Ahmet Köksal Öztürk'ün girişimleri sayesinde, görevinin başına geri dönebildi. Bu süreç boyunca Likos'un yanında olan Başkan Öztürk, gaziler için özel bir etkinlik düzenleyerek onların moral bulmasına katkı sağladı.

Trabzon Platformu'nun başlattığı destek kampanyası, toplumun dayanışma ve vefa duygularını bir kez daha gösterdiği anlamlı bir örnek oluşturuyor. Bu kampanya ile Üsteğmen Likos'a ve benzeri zorluklarla karşı karşıya kalan gazilere yardım eli uzatılarak onların hayata tutunmalarına katkı sağlanmış oldu.
TAKA/BİROL SANCAK 

Editör: Ayşe Sancak