Proje kapsamında Site-Karşıyaka Dolmuş Durağından 61 D 0009 plakalı dolmuşun şoförü Osman Yiğit, ayın şoförü seçildi. Yiğit, plaketini Trabzon Şoförler ve Otomobilciler Odası Başkanı Ömer Hakan Usta’nın elinden aldı.

TTSO Başkanı Erkut Çelebi’den Körfez Ülkeleri ve Diğer Alternatif Pazarlar İçin Çalışmalar Hızla Devam Ediyor TTSO Başkanı Erkut Çelebi’den Körfez Ülkeleri ve Diğer Alternatif Pazarlar İçin Çalışmalar Hızla Devam Ediyor

89Bec9Cd A0Db 416F 8485 54Dfd980D169

Plaket takdim törenine oda yöneticileri Vural Şenel, Mustafa Öksüz ile Site-Karşıyaka Dolmuş Durağı Bakanı İlkay Ergül’de katıldı. Plaketi takdim alan Osman Yiğit, duygulu anlar yaşarken, “1985 yılında şoförlük mesleğine başladım. 39 yıldır kentimizde insanımıza hizmet ediyorum. Beni plaketle onurlandıran odamıza çok teşekkür ediyorum” dedi. 
 

ŞOFÖR ESNAFIMIZ ELİNİ TAŞIN ALTINA KOYDU

4F71F9D2 308D 4447 B87D A88A97624D68

Oda Başkanı Ömer Hakan Usta “ Trabzon’da şoför esnafımız pandemi gibi zorlu bir dönemde dolmuş dönüşümünde elini taşın altına koymuştur. Pandemi dönemi yaşandı. O zor şartlarda şoför esnafı aracını değiştirerek büyük bir başarı sağlamıştır. Yolcular bizim veli niyetimiz. Her ay örnek şoför seçiyoruz. O şoförümüze plaket takdim ederek onurlandırıyoruz.  Whatsapp şikayet öneri hattımızı oluşturduk. Şikayet ve öneri hattımıza şikayet kadar teşekkür mesajı da geliyor. Camianın içerisindeyiz. Gözlemleyip yönetim kurulumuz ile belirliyoruz” diye konuştu.
TAKA/BİROL SANCAK

Editör: Ayşe Sancak