Trabzon Soğuksu İstiklal İlkokulu 4/B sınıfı, Romanya ve Yunanistan ortaklığında gerçekleştirilen 'Hayal Gücüm Kalemimden Kağıda Dökülüyor' adlı e-Twinning projesi kapsamında bir kitap tanıtım ve imza günü düzenledi. 10 öğretmen ve 185 öğrencinin katılımıyla gerçekleşen etkinlikte, minik yazarlar heyecanla kendi hikayelerini okurlarla buluşturdu.

S O Ğ U K S U

Artvin Belediye Başkanı Erdem israfı önlemek için masa ve sandalye boyadı Artvin Belediye Başkanı Erdem israfı önlemek için masa ve sandalye boyadı

Öğretmen Yasemin Akyüz, etkinliğin amacını öğrencilere kitap okuma ve yazma alışkanlığını kazandırmak olarak açıkladı. Proje sayesinde öğrencilerin Türkçe dersi kazanımlarının yanı sıra hayal gücünü, tasarım yeteneklerini ve yaratıcılıklarını geliştirdiklerini vurguladı.

Akyüz, öğrencilerin yazdıkları hikayeleri okurlarla buluşturmanın heyecanını yaşadığını ve aynı okuldan diğer sınıfların da imza günleri için hazırlıklara başladığını belirtti. Velilerin öğrencilerinin başarılarıyla gurur duyduğunu ifade eden Akyüz, projenin sonunda seçilen bir hikayenin gösteri haline getirileceğini sözlerine ekledi.

Muhabir: TUNCAY UÇKUN