Trabzon Ticaret ve Sanayi Odası (TTSO) ile Georgian Wings (Geosky) firması arasında Trabzon - Tiflis arasında direkt uçuşların başlatılması için görüşmeler başladı. Online platformda gerçekleşen görüşmeye, TTSO Başkan Yardımcısı Mehmet Çelebi, Meclis Kâtip Üyesi ve Sağlık Turizmi Proje Yetkilisi Mehmet Üçüncüoğlu, Meclis Üyesi Barış Çuvalcı, Geosky Satış, Pazarlama ve Yolcu İşlemleri Başkan Yardımcısı Daniyar Uskenbayev ve diğer ilgililer katıldı.

Herkes Şu Soruyu Soruyor;  Çağrı Merkezi Ne Olacak? Herkes Şu Soruyu Soruyor; Çağrı Merkezi Ne Olacak?

Görüşme sırasında, Trabzon ile Tiflis arasında düzenli ve istikrarlı bir direkt uçuş hattının kurulmasıyla turizm ve iş dünyasına katkı sağlanması amaçlandı. Georgian Wings (Geosky) firmasının Kazakistan ve Özbekistan gibi Orta Asya ülkelerine de direkt uçuşları olduğu belirtilerek, Trabzon'un bu ülkelerle olan ulaşımının kolaylaşacağı vurgulandı.

TTSO Başkanı Erkut Çelebi, Trabzon ile Tiflis arasındaki direkt uçuşların turizm, ticaret ve sağlık turizmi gibi birçok sektörün gelişmesine katkı sağlayacağını ifade etti. Trabzon - Tiflis direkt uçuşları, iki şehir arasındaki ilişkileri ve işbirliğini artırarak bölgenin turizm ve ekonomik potansiyeline olumlu etki yapabilir.
TAKA/TUNCAY UÇKUN

Editör: Doğukan ÖZKURT