Vali Yıldırım'ı Of Devlet Hastanesi Başhekim Vekili Dr. Elvan Yirigöz Çağlar ve hastane yöneticileri karşıladı. Ardından Başhekimlik makamına geçilerek Vali Yıldırım'a hastane hakkında brifing verildi. Dr. Çağlar, hastanede sunulan sağlık hizmetleri ve personelin durumu hakkında Vali Yıldırım'a bilgi verirken, hastanenin sadece Of ilçesine değil, çevresindeki 7-8 ilçeye ve Uzungöl gibi turistik bir bölgeye hizmet veren bir bölge hastanesi olduğunu vurguladı.
Vali Yıldırım, hastane ziyareti sırasında hastalar, hasta yakınları ve personel ile sohbet edip hal hatırlarını sordu ve hastanenin özel bölümlerini ziyaret etti. Ziyaret sonunda Vali Yıldırım, Of Devlet Hastanesi'nden olumlu izlenimlerle ayrıldığını belirterek, hastanenin geniş, ferah ve temiz bir ortama sahip olduğunu ifade etti. Ayrıca, hastane yönetimine özverili çalışmalarından dolayı teşekkür etti.

4Ebe9336 0630 49E2 A914 F80913B43891
Of Devlet Hastanesi Başhekim Vekili Dr. Elvan Yirigöz Çağlar ise Vali Yıldırım'ın ziyaretinin hastane personeli için büyük bir moral kaynağı olduğunu ve hastalarına moral verdiğini belirtti.

Trabzon Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Emin Aşıkkutlu: "Düzköy MYO İçin Müjde Verdi" Trabzon Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Emin Aşıkkutlu: "Düzköy MYO İçin Müjde Verdi"

C03Fbd0B 576B 4496 9Bde B876920A936C
Ziyaret sırasında Vali Yıldırım'a Of Kaymakamı Yiğit Yaşar Demirer, Trabzon İl Jandarma alay Komutanı Tuğgeneral Mustafa Erdem, Trabzon İl Emniyet Müdürü Murat Esertürk, Of Belediye Başkanı Vekili Ömer Çakıroğlu ve AK Parti Of İlçe Başkanı Ahmet Çağoğlu da eşlik etti. Ziyaret, çay ikramı eşliğinde sona erdi.
TAKA/TUNCAY UÇKUN

Editör: Ayşe Sancak