Hamamizade İhsan Bey Kültür Merkezi'nde gerçekleştirilen dinletiye, farklı branşlarda görev yapan 20 öğretmen katıldı. Ayrıca Trabzon Bölge Adliyesi 3. Ceza Dairesi Başkanı Fatih Aksoy, Ortahisar İlçe Milli Eğitim Müdürü Cemil Karakaş, Trabzon İl Milli Eğitim Müdür Yardımcısı Beraat Şahin, Erdoğan Karakaş, İl ve İlçe Milli Eğitim Şube Müdürleri, okul müdürleri, öğretmenler ve öğrenciler de dinletiyi izledi.

Öğretmenler, ünlü şairlerin eserlerini seslendirdiği dinletide, Attila İlhan, Yahya Kemal Bayatlı, Sezai Karakoç, Orhan Veli Kanık, Gülten Akın ve Cahit Sıtkı Tarancı gibi önemli şairlerin bestelenen şiirlerini okudular. Şef Vecdi Bülent Çifçi yönetiminde gerçekleşen dinleti, katılımcılardan büyük beğeni aldı.

Program sonunda, Trabzon Bölge Adliyesi 3. Ceza Dairesi Başkanı Fatih Aksoy, Ortahisar İlçe Milli Eğitim Müdürü Cemil Karakaş, İl ve İlçe Milli Eğitim Müdür Yardımcıları ve şube müdürleri tarafından öğretmenlere plaketler verildi. Programın sonunda konuşan Ortahisar İlçe Milli Eğitim Müdürü Cemil Karakaş, davetlilere katılımlarından dolayı teşekkür ederek, bu tür kültürel etkinliklerin devam edeceğini belirtti.
TAKA/AYTEKİN AKAY

Editör: Doğukan ÖZKURT