Güzel Sanatların Buluşması

Konserde, İl Sağlık Müdürü Dr. Hakan Usta, Destek Hizmetleri Başkanı Dr. Erdem Şen, Trabzon Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Erkut Çelebi, Trabzon Gençlik ve Spor İl Müdürü Lokman Arıcıoğlu gibi önemli isimlerin yanı sıra sağlık çalışanları da yer aldı. Şef Seray Odabaş yönetimindeki Türk Halk Müziği korosu, birbirinden güzel türküler seslendirirken, konuk sanatçılar ve halkoyunları ekibi de geceye renk kattı.

Sağlık Çalışanlarının Performansı

Gecede, KTÜ Güzel Sanatlar Bölümü Trabzon Üniversitesi Devlet Konservatuarı öğretim görevlisi Eylem Derçin'in şiir dinletileri ve sağlık çalışanlarından oluşan halkoyunları ekibinin gösterisi büyük beğeni topladı. Ayrıca, Nurşen Gür, Seyit Hisoğlu, Recep Ergül, Haydar Kurt ve Ebru Bahadır gibi solistler de sahne alarak performanslarıyla göz doldurdu.

Artvin'in Yusufeli İlçesinde Geleneksel Boğa Güreşleri, Yeni Arenada Gerçekleşecek Artvin'in Yusufeli İlçesinde Geleneksel Boğa Güreşleri, Yeni Arenada Gerçekleşecek

Motivasyon ve Deşarj

Trabzon İl Sağlık Müdürü Hakan Usta, konserde yaptığı konuşmada, sağlık çalışanlarının yoğun iş temposu ve stres altında olduklarını belirterek, bu tür etkinliklerin motivasyonlarını artırmak ve streslerini atmak için önemli olduğunu vurguladı. Usta, bu düşüncelerle konseri düzenlediklerini ifade etti.

Muhabir: AYŞE SANCAK