Hırvatistan'da gerçekleşen şampiyonada Ukraynalı rakibini mağlup ederek zirveye çıkan Havvanur, Trabzon'a Büyükşehir Belediyesi mehter takımının eşliğinde coşkulu bir şekilde karşılandı. Törene Büyükşehir Belediyesi Gençlik ve Spor Hizmetleri Dairesi Başkanı Özgür Kara'nın da katılımıyla gerçekleşti.

Trabzonspor'un Eski Başkanı Nuri Albayrak'ın Annesi Gülbeyaz Albayrak, 91 Yaşında İstanbul'da Hayatını Kaybetti Trabzonspor'un Eski Başkanı Nuri Albayrak'ın Annesi Gülbeyaz Albayrak, 91 Yaşında İstanbul'da Hayatını Kaybetti

Karşılama töreninde Trabzonlu sporseverlerin yoğun ilgisiyle karşılaşan Havvanur, duygulu anlar yaşadı. Kalabalığa teşekkür ederken gözlerindeki gurur ve mutluluk okunuyordu.

Havvanur, duygularını şu sözlerle ifade etti: "Memleketime şampiyonlukla dönmek çok güzel bir duygu. Kendi milli marşımızı okuttuğum için çok gururluyum. Ekim ayında yine Hırvatistan'da düzenlenecek olan Gençler Dünya Şampiyonası'nda da altın madalya kazanmak istiyorum. Ardından ise olimpiyat şampiyonluğu hedefim var."

Trabzonlu boksör Havvanur'un başarısı, hem şehrin hem de Türkiye'nin gururu olmaya devam ediyor.
TAKA/HABER MERKEZİ

Editör: Birol Sancak