Geçtiğimiz hafta Beşiktaş'ın da puan kaybettiği bir haftada, Trabzonspor'un önemli bir 3 puan kaybetmesi, rakibiyle arasındaki farkı açma şansını elinin tersiyle itti. Ancak Fırtına bu kez kötü bir sürprize izin vermek niyetinde değil.

Taraftarının desteğini arkasına alarak, Trabzonspor Fatih Karagümrük'ü mağlup ederek tekrar çıkış arıyor. Özellikle evinde üst üste Karagümrük ve sonrasında Fenerbahçe maçlarını oynayacak olmaları, bordo-mavililerin fikstür avantajını değerlendirme isteğini artırıyor.

Fatih Karagümrük maçı öncesi tek hedef galibiyet olan Trabzonspor'da, Onuachu ve Hüseyin Türkmen'in sakatlıkları bulunuyor. Ancak sakatlığını atlatan Mislav Orsic'in kadroda olup olmayacağı merak konusu. Bir diğer sakat oyuncu Fernandez'in ise müsabakaya 11'de başlaması bekleniyor.

Fırtına, bu zorlu mücadelede sakatlık endişelerine rağmen, Avrupa kupaları hedefine ulaşmak için büyük bir kararlılıkla sahaya çıkacak.

STAT: Papara Park
HAKEM: Zorbay Küçük
SAAT: 19.00
YAYIN: beIN SPORTS

TRABZONSPOR

UĞURCAN
MEUNİER
DENSWİL
FERNANDEZ
EREN
MENDY
BERAT
BARDHİ
VİSCA
TREZEGUET
UMUT BOZOK

FATİH KARAGÜMRÜK

Abdullah Avcı, Gaziantep zaferini değerlendirdi; Trabzonspor'un Kimliğine Uygun Davranış sergiledik Abdullah Avcı, Gaziantep zaferini değerlendirdi; Trabzonspor'un Kimliğine Uygun Davranış sergiledik

SİRİGU
NAZIM
BİRASCHİ
KORAY
LEVENT
FEGHOULİ
KOURBELİS
BERTOLACCİ
EMRE MOR
CAN KELEŞ
MARKAO

Muhabir: BİROL SANCAK