Geçtiğimiz günlerde tüm profesyonel kulüp başkanlarına gönderdiği içinde Trabzonspor formasının da bulunduğu özel hediye paketleriyle dikkat çeken Başkan Doğan, bu kez de Trabzonspor'un efsane isimlerine aynı jestte bulundu.

Trabzonspor'da Hedef Laszlo Benes Transferi; Abdullah Avcı'nın İsrarla İstediği Slovak Oyuncu İçin Temaslar Sürüyor Trabzonspor'da Hedef Laszlo Benes Transferi; Abdullah Avcı'nın İsrarla İstediği Slovak Oyuncu İçin Temaslar Sürüyor

Trabzonspor'un unutulmaz futbolcularından Tuncay Soyak, sosyal medya hesabından paylaştığı hediyeyi ve içeriğini duyurduktan sonra "Teşekkürler Trabzonspor’um" mesajını yayınladı. Trabzonspor Başkanı Ertuğrul Doğan'ın gönderdiği hediyelerin içinde, futbolculara yönelik özel bir yeni yıl mesajı da yer aldı.

Başkan Doğan'ın mesajı şu şekildeydi: "Trabzonspor’umuzun bugünlere gelmesinde emekleriniz ve katkılarınız için şükranlarımı sunarım. Bu vesile ile yeni yılınızın sağlık ve mutluluk dolu geçmesini temenni eder, başarılar dilerim. Sevgi ve saygılarımla. Ertuğrul Doğan, Trabzonspor Kulübü Başkanı"

Ertuğrul Doğan'ın bu nazik jesti, Trabzonspor camiasında ve futbolseverler arasında olumlu bir yankı uyandırdı, kulüp tarihine verdiği önemi bir kez daha vurguladı.

Editör: Birol Sancak