Geçtiğimiz lig maçında deplasmanda Kayserispor'u 2-1 mağlup eden Trabzonspor'da, Enis Destan'ın gol atıp bir de asist yaparak galibiyette büyük rol oynaması dikkat çekti. Ancak sakatlığı tamamen geçen Onuachu'nun da ilk 11'de başlama ihtimali göz önünde bulunduruluyor. Hangi ismin sahaya çıkacağı ise merak konusu oldu.

Bazı futbol yorumcuları, teknik direktör Abdullah Avcı'nın Trabzonspor'u çift forvetle sahaya sürme olasılığını dile getirdi. Bu durumda sağ kanatta Visca, solda ise Pepe'nin forma giyebileceği belirtildi. Ayrıca yapılan yorumlarda, Avcı'nın Orsic'e de artık forma şansı vermesi gerektiği vurgulandı.

Ali Koç'tan Trabzonspor Taraftarlarını Kızdıracak Sözler: Ceza Verilecekti, Cesaret Edilmedi! Ali Koç'tan Trabzonspor Taraftarlarını Kızdıracak Sözler: Ceza Verilecekti, Cesaret Edilmedi!

Enis Destan A 10 Milyon Zam 8477 (1)

Trabzonspor taraftarı, yarınki kupa maçında takımlarının galibiyetle ayrılmasını ve finale yükselmesini beklerken, hangi kadronun sahaya çıkacağı ve nasıl bir oyun planı izleneceği büyük merak konusu olarak öne çıkıyor.
TAKA/BİROL SANCAK

Editör: Birol Sancak