Eksiklerin fazla olduğu dönemde bile mücadele eden Trabzonspor, Galatasaray, Rize, Kasımpaşa ve Beşiktaş'a yenilmişti. Ancak Papara Park'ta sergilediği oyunla birlikte takım, reaksiyon gösterdi.

Transfer Bombası: Trabzonspor O Yıldızı Lig Sonunda Kadrosuna Katıyor! Transfer Bombası: Trabzonspor O Yıldızı Lig Sonunda Kadrosuna Katıyor!

Teknik Direktör Abdullah Avcı'nın önderliğindeki ekip, son zamanlarda genç yeteneklerin de parladığına tanık oluyor. Özellikle Onuachu'nun Afrika Kupası'nda olmasıyla forma şansı bulan Enis Destan, etkili performansıyla dikkat çekiyor. Dün attığı kafa golüyle rakibin direncini kıran Destan, son zamanlarda önemli bir performans sergiliyor.

Trabzonspor, Hatayspor'u 2-0'lık skorla mağlup ettikten sonra dün de zorlu Pendikspor deplasmanında galip geldi. İlk yarıda etkisiz olsa da ikinci devrede tempo artıran ekip, Visca'nın kornerinde Trezeguet ile golü buldu. Ardından yeni transfer Meunier'in asistinde Enis Destan'ın kafasıyla skoru 2-0 yaptı.

Bu galibiyetle Trabzonspor, 3. sıradaki yerini sağlamlaştırdı. Abdullah Avcı'nın öğrencileri, kupada Gençlerbirliği'ni ve ardından ligde Hatay ve Pendik galibiyetleriyle 3 maçlık bir seri yakaladı.

Trabzonspor, Fırtına gibi esiyor ve üst üste 3. zaferle şampiyonluk yolunda iddiasını sürdürüyor.
TAKA/NEZİHA ÇAKIROĞLU

Editör: Doğukan ÖZKURT