Trendyol Süper Lig'de sezonun bitişine yaklaşırken, Trabzonspor adeta bir final serisi yaşayacak. Her maça final gözüyle bakan Bordo-Mavililer, lig üçüncülüğü için mücadele ederken aynı zamanda Ziraat Türkiye Kupası'nı da müzelerine götürmeyi hedefliyorlar.

Trabzonspor, ligde üçüncülük yarışında önemli bir pozisyonda bulunuyor. 52 puanla liderlik yarışından kopmuş olsalar da, en yakın takipçileri Beşiktaş ve Çaykur Rizespor ile olan puan farkını açmak istiyorlar. Geriye kalan 6 maçlarını da kazanarak üçüncülük hedeflerini sağlamlaştırmak isteyen ekip, her maça büyük bir konsantrasyonla hazırlanıyor.

Ancak Trabzonspor'un odaklandığı tek hedef lig üçüncülüğü değil. 24 Nisan Çarşamba günü sahalarında oynayacakları Ziraat Türkiye Kupası yarı finalinde Fatih Karagümrük ile karşılaşacaklar. Bu önemli maçın rövanşı için avantajlı bir skor elde etmek isteyen Fırtına, kupada finale yükselerek kupayı 10. kez müzelerine götürmeyi planlıyor.

Milan, Yusuf Yazıcı İçin Beşiktaş'ı Eledi: Anlaşma Aşamasına Geldi Milan, Yusuf Yazıcı İçin Beşiktaş'ı Eledi: Anlaşma Aşamasına Geldi

Trabzonspor'un her maça final gözüyle bakması ve hem ligde üçüncülüğü hem de Türkiye Kupası'nı müzesine götürme hedefi, takımın kararlılığını ve motivasyonunu yansıtıyor. Bu süreçte taraftarların desteğiyle birlikte, Trabzonspor'un başarılı bir sezon geçirmesi bekleniyor.

Muhabir: BİROL SANCAK