Ligdeki son zaferini 11 Ocak'ta Samsunspor karşısında elde eden Trabzonspor, ardından çıktığı yedi resmi maçta sadece iki kez galip gelebildi. Bu iki galibiyet, Türkiye Kupası maçlarında geldi.

Alt ligde mücadele eden Manisa FK ve Gençlerbirliği'ni mağlup eden Bordo-Mavililer, Süper Lig'de Antalyaspor ile berabere kaldıktan sonra sırasıyla Galatasaray, Rize, Kasımpaşa ve Beşiktaş'a mağlup oldu. Şimdi ise Trabzonspor, Şubat ayı sonuna kadar Hatayspor, Pendik (d) ve Adana Demir ile kozlarını paylaşacak.

Trabzonspor'da Hedef Laszlo Benes Transferi; Abdullah Avcı'nın İsrarla İstediği Slovak Oyuncu İçin Temaslar Sürüyor Trabzonspor'da Hedef Laszlo Benes Transferi; Abdullah Avcı'nın İsrarla İstediği Slovak Oyuncu İçin Temaslar Sürüyor

Trabzonspor'un Türkiye Kupası'nda 1. Lig takımlarına karşı aldığı bu galibiyetler, ligdeki başarısız performansını telafi etmekte zorlanan takım için önemli bir moral kaynağı olabilir. Takımın önümüzdeki maçlarda bu başarıyı ligde de tekrarlayıp çıkışa geçmesi bekleniyor.

Editör: Birol Sancak