Transfer Bombası: Trabzonspor O Yıldızı Lig Sonunda Kadrosuna Katıyor! Transfer Bombası: Trabzonspor O Yıldızı Lig Sonunda Kadrosuna Katıyor!

Avcı, takımdaki eksiklerin bir kısmının giderildiğini belirterek, ara transfer döneminde sadece Meunier'i transfer ettiklerini ve Onuachu'nun tekrar sakatlanmasıyla bir kayıp yaşadıklarını ifade etti. Ancak iyi dinlendiklerini ve hem skor hem de oyun olarak yükselen bir grafiğe sahip olduklarını söyledi. Avcı, bugünkü maçta bu grafiğin artarak devam etmesini arzuladıklarını ve 3. ya da 4. olma hedefleriyle Türkiye Kupası için hırslı bir şekilde mücadele ettiklerini dile getirdi.

Avcı, Alanyaspor'u çalıştıran eski Trabzonspor efsanesi Fatih Tekke hakkında da övgü dolu sözler sarf etti. Tekke'nin futbolculuğuna ve antrenörlüğüne saygı duyduğunu belirten Avcı, Alanyaspor'un bir antrenör takımı olduğunu vurgulayarak, küme düşmemek için ellerinden geleni yapacaklarını ifade etti. Trabzonspor olarak rakiplerini analiz ettiklerini söyleyen Avcı, umarım güzel bir akşam geçirip karşılığını alacaklarını temenni etti.

Editör: Birol Sancak