Uğurcan Çakır'ın Maç Değerlendirmesi ve Soyunduğu Odadaki Atmosfer Uğurcan Çakır'ın Maç Değerlendirmesi ve Soyunduğu Odadaki Atmosfer

2015 yılında Juventus'a 28 milyon Euro bedelle transfer olan Alex Sandro, bugüne dek Juventus formasıyla 322 maça çıkarak, 15 gol ve 33 asist kaydetti. Tecrübeli savunmacı sol bek pozisyonunda görev yapıyor ve sol ayağıyla da etkili. Bu sezon gol atamasa da, Trabzonspor ile adının anılması dikkat çekti. Transferinin bedelsiz olabileceği de iddialar arasında. Bu gelişme, bordo-mavili taraftarları heyecanlandırdı. Peki, Alex Sandro kimdir?

Alex Sandro, 26 Ocak 1991'de Brezilya'da doğdu. Futbol kariyerine ülkesinde başlayan Sandro, 2011'de 9.6 milyon Euro karşılığında Porto'ya transfer oldu ve burada gösterdiği performansla dikkat çekti.

Profesyonel kariyerine 2008'de Atletico Paranaense'de başlayan Sandro, daha sonra sırasıyla Santos, Porto ve Juventus formaları giydi.

33 yaşındaki defans oyuncusu, 2015'te Juventus'a transfer oldu. Evli olan Sandro'nun, 1.80 metre boyunda ve sol bek pozisyonunda oynadığını belirtmek gerekir. Brezilyalı milli futbolcunun, Süper Lig'de Trabzonspor'a transfer olabileceği gündeme geldi ancak henüz resmi bir açıklama yapılmadı.

Muhabir: AYTEKİN AKAY