Alınan bilgilere göre, Uzungöl mahallesi Malbet Komları mevkinde bulunan mezrada, henüz bilinmeyen bir nedenle yangın çıktı. Yangına ilk müdahaleyi Uzungöl'deki itfaiye ekibi ile Çaykara ve Of belediyelerinden gelen itfaiye ekipleri yaparken, yöre halkı da söndürme çalışmalarına destek verdi. Yangın, yaklaşık 2 saatlik müdahale sonucunda kontrol altına alındı.

Ancak yangın sırasında, Orhan ve Osman Aygün'e ait bir ev tamamen yanarak kullanılamaz hale geldi. Ayrıca, yangın sebebiyle ormanlık alanın bir kısmı da alevlerden zarar gördü. Yangınla ilgili detaylı inceleme başlatıldı.

Oflu Ayazoğlu Hocadan Devlet Ricalinin Dikkatine: Enflasyon ve Hayat Pahalılığı Oflu Ayazoğlu Hocadan Devlet Ricalinin Dikkatine: Enflasyon ve Hayat Pahalılığı

Trabzon'un doğal güzellikleri arasında önemli bir yere sahip olan Çaykara ilçesi, yangın sonucu ev ve ormanlık alanın zarar görmesiyle üzücü bir olayla karşı karşıya kaldı. Yangının çıkış nedeni ve daha fazla hasarın önlenmesi için yetkililerin incelemeleri sürüyor.

Editör: Birol Sancak