Trabzon’da 10 gündür gözlem yapıyoruz. İnsanların yüz hatları değişti. Sebebi üst üste gelen galibiyetler.
Trabzon Semerciler başı. Sabah saatleri. Bir esnaf bordo mavi formasını giyiyor hem de sesli olarak ‘Alanya kümeye’ diye konuşuyor.
Alanya’da 3-0 geriye düştüğümüzde ‘Trabzon kümeye’ diye bağırdılar ya!
Unutmamıştı taraftar.
Trabzonspor’a kim kümeye diye bağırdı ise bir sezon sonra o kümeye gitti. Samsun ve Elazığspor böyle oldu. Antep de öyle olacak gibi.
 
YANAL GÜLDÜ
 
Sevgili Okurlarım, Trabzonspor Teknik Patronu Ersun Yanal’a da bir paragraf açayım. Ersun hoca şehire ısındı. Yönetim kurulu kendi istediği kadroyu kurup 4 galibiyet de üst üste gelince gülmeye de başladı. Bu şu demek, Trabzonspor için her şey, kazanmak. Bunun kente yansımalarını gördük.
 
MAS ÖRNEK OLSUN
 
Ne diyor Trabzonspor’un solbek oyuncusu Mas. Ben Arjintin milli takımının formasını bırakmamak için elimden geleni yapıyorum. Yani Trabzonspor’da iyi olmalıyım ki, o forma üzerimde kalsın. Bu aslında tüm futbolulara örnek olmalı. Trabzonsporlu oyuncular başta olmak üzere!
 
HAYDEN MAÇA
 
Trabzonspor’un Pasoligi ücretsiz olarak vermesi taraftarların akın akın maça gitmesine neden oldu. Arsin Belediye Başkanı Dr. Erdem Şen de büyük bir organizasyon yaptı. Hatta köylerden dün itibariyle bazı bayanlar indi ve maça gitmek istediklerini söylediler. Başkan ise, ‘Pasolig yetişmez’ diyerek gelecek maçın sözünü verdi. Pasolig ücretsiz olunca akın başladı. Buradan şunu da görebiliriz. Trabzon’da insanların alım gücü azalmış.
 
AH TRAFİK
 
Arsin’den Akyazı için yola çıktık.
İlk engel Kaşüstü’nde karşımıza çıktı.
Ardından tünelde ve Çömlekçi’de bekledik.
Sonra da Beşirli’nin girişinde.
Buradan çağrım Büyükşehir Belediye Başkanı Orhan Baba’ya.
Haydi Orhan Baba.
Projeler süper, ama azcık daha seri gidelim.
Trabzonspor, ilk yarıda müthiş oynadı.
Durica’nın sakatlığı talihsizlikti.
Rodallega mı Dame N’Doye mi? hep tartışıldı.
Ama Rodallega’yı belli bir süre kulübede tutabilirsiniz.
Ersun Hoca da iki maç tutabildi.