Mameki Parkındaki Artukbey Kahve’de düzenlenen kahvaltıya Vali Sonel ve Eşi Handan Sonel yanı sıra Jandarma Bölge Komutanı Tuğgeneral Vedat Çolak, Cumhuriyet Başsavcısı Behçet İşlek, Vali Yardımcıları Akın Zor ile Selçuk Yosunkaya, Emniyet Müdürü Doğu Ateş, İl Jandarma Komutanı Albay Sinan Şen, İl Müftüsü Aşır Durgun, Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdürü Mehmet Akif Bildirici, Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı Müdürü Eylem Mut, şehit aileleri ile gaziler katıldı.

Kahvaltı programı, İl Müftüsü Aşır Durgun’un şehitlerimiz için okuduğu dua ile başladı.

Kahvaltıda şehit ailelerimiz ve gazilerimizle yakından ilgilenip, sohbet eden Vali Sonel, talep ve sıkıntılarını da dinledi.

Burada konuşan Sonel, “Ülkemizin güvenliği ve milletimizin huzuru için gözünü kırpmadan canını veren, sağlığını kaybeden vatan evlatlarımızı ve yakınlarını kendi ailemizden farklı görmüyoruz. Devletimiz, tüm imkanları ile maddi ve manevi olarak her yönden, şehit ailelerimiz ve gazilerimizin yanındadır.

Şehit ailelerimiz ve gazilerimiz baş tacımızdır. Kapımız ve gönlümüz sizlere her zaman açıktır.Yeni yaptığımız Munzur Nehri Kıyısındaki düzenlemeler kapsamında buraya Mardin’den yatırımcımız Tacettin Bey geldi;ve kısa sürede Artuk Bey markasını getirdi.Hem istihdama katkı hem de çok güzel ve kaliteli bir mekan kazandırdı.Kendisine teşekkür ederiz.dedi.
Editör: TE Bilisim