Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Abdulkadir Uraloğlu, Karayolları Genel Müdürlüğü 74. Bölge Müdürleri toplantısında önemli açıklamalarda bulundu. Toplantının, yol haritası belirlemede önemli bir geleneği temsil ettiğini belirten Uraloğlu, 34 yıl boyunca kesintisiz hizmet verdiği Karayolları Teşkilatı'na ilk kez bakan olarak katıldığını ifade etti.

MGM'den Trabzon ve Çevre İllerine Kritik Uyarı: "Dikkatli Olun" MGM'den Trabzon ve Çevre İllerine Kritik Uyarı: "Dikkatli Olun"

Bakan Uraloğlu, toplantıda bulunmaktan duyduğu mutluluğu dile getirerek, Karayolları Genel Müdürlüğü'nün her mensubunun daha iyi hizmet etme gayreti içinde olduğunu vurguladı. Karayolu yatırımlarının her bölgenin erişim ağını yükselterek rekabetçi bir konuma gelmesinde önemli bir rol oynadığını belirten Uraloğlu, bu toplantının da Karayolları Teşkilatının hedeflerini belirlemek adına önemli bir fırsat sunduğunu ifade etti.

Uraloğlu, ulaşım altyapısının gün geçtikçe daha da önem kazandığını vurgulayarak, Karayolları Genel Müdürlüğü'nün Türkiye'nin medeniyet yolunu açan kurum olduğunu söyledi. 22 yıllık hizmet siyasetinde Karayolları'nın önemli bir lokomotif olduğunu belirten Bakan Uraloğlu, Türkiye'nin uluslararası alanda rekabet gücünü artırmak için ulaşım ve erişimde söz sahibi olması gerektiğini vurguladı.

Muhabir: NEZİHA ÇAKIROĞLU