TDF Gençlik Kolları heyetinde Başkan Abdülkadir Meriç, Başkan Vekili Oğuzhan Usta, Genel Sayman Fatih Kurumahmut, Yönetim Kurulu Üyesi İsmail Kızıldağ, Hasan Hüseyin Altuntaş ve Samet Kurumahmut yer aldı. 

Zengin Öncülük Etti

TDF Gençlik Kolları heyetine TDF Disiplin Kurulu Üyesi İrfan Zengin öncülük ve eşlik etti. TDF Gençlik Kolları heyeti önce Şehit Kaymakam Muhammet Fatih Safitürk'ün ailesini ziyaret edip taziyelerini ilettiler. Daha sonra Aile ile birlikte Şehit Kaymakam Safitürk'ün kabristanına giderek Şehit kaymakamı  dualar eşliğinde yad ettiler. Şehit Kaymakam Safitürk'ün babası oğlunun vatan aşkıyla ülkenin her karış toprağında görev yaptığını ve bu aşkla şehadete yürüdüğünü ifade ederken, oğlunun ve her bir şehitin 15 Temmuz Şehitleri kadar hatırlanmaya ve anılmaya hakkı olduğunu düşündüğünü ifade etti. TDF Gençlik Kolları Başkanı Abdülkadir Meriç; Gençlik Kolları olarak daha önceki yıllarda Trabzon için Karadeniz için önemli bir değere sahip olan kişiler ziyaret edilmekteydi. Genellikle sanatçı büyüklerimiz ziyaret edilmişti. 

O Bizim Değerimizdir

Şehit Kaymakamımız Trabzon için ülkemiz için önemli bir değerdir. Kendisini unutmamak, unutturmamak için üzerimize düşeni yapmaya çalışıyoruz. Bu bağlamda kış aylarında Kaymakamımızın görev yaparken şehit edildiği Derik ilçesinde öğrenim gören 300 öğrencimize eğitim gereçleri ve kıyafet yardımıyla yapmıştık. Bayramlaşma ziyaretiyle bunu birkez daha yinelemiş olduk. TDF Gençlik Kollarının bayramlaşma programının devamında TDF Gençlik Kolları Genel Sekreteri Hüseyin Zengin ve Yönetim Kurulu Üyesi Bayram Uzunoğlu'da heyete katıldı. Ziyaret sonrası TDF Gençlik Kolları heyeti TDF Disiplin Kurulu Üyesi İrfan Zengin'in misafiri olarak yemekte bir araya gelerek hasbıhal ettiler. Yemeğin ardından heyet vedalaşarak İstanbula geri döndü.
 
Editör: TE Bilisim