Oflu Ayazoğlu Hocadan Devlet Ricalinin Dikkatine: Enflasyon ve Hayat Pahalılığı Oflu Ayazoğlu Hocadan Devlet Ricalinin Dikkatine: Enflasyon ve Hayat Pahalılığı

Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Abdulkadir Uraloğlu, Trabzon'daki bayramlaşma programının ardından önemli açıklamalarda bulundu. Bakan Uraloğlu, bayram sürecinde alınan ulaşım tedbirlerine vurgu yaparak, "Bugün Trabzon’dayız. Büyükşehir Belediye Başkanlığımızın organize ettiği bayramlaşma vesilesiyle buradayız. Bütün ülke genelinde huzur içinde geçirdiğimiz bayram var. Biz de Ulaştırma ve Altyapı Bakanlığı olarak bütün taşıma modlarında hava, karayolu, ulaşım olsun yakından takip ediyoruz" şeklinde konuştu.

Bakan Uraloğlu, sözlerine şu şekilde devam etti: “Çok şükür önemli bir problemle karşılaşmadık. Mutlaka dönüş yolunda trafik yoğunluğu olacaktır. Pazar günü için İçişleri Bakanlığımızla koordineli olarak ağır taşıtların belli güzergahta trafiğe çıkmamaları yönünde bir günlük önlem aldık. Bu da işimizi biraz daha rahatlatacaktır. Dönüş yolunda acele etmeden, zamanında yola çıkarak, varacağımız yerlere ulaşalım istiyorum. 81 ilimizde bütün tedbirleri almış durumdayız. Trabzon’da da bayram boyunca çeşitli etkinlikler ve ziyaretler gerçekleştireceğiz. Bayramımızı doya doya, milli ve manevi değerlerimize sahip çıkarak kutlayalım. Özellikle Ramazan Bayramı'nda manevi değerlerimizin yükseldiği, bayram sevincini yaşadığımız günlerdeyiz” dedi.

Bakan Uraloğlu, açıklamalarını vatandaşların Ramazan Bayramını kutlayarak tamamladı.


TAKA/AYŞE SANCAK

Editör: Birol Sancak