Bu etkinlik, üniversite öğrencileri ile bakanlık temsilcilerini bir araya getirerek bilgi ve deneyim paylaşımını hedefliyor.

Kutlamalar Coşkuyla Devam Ediyor: Trabzon Üniversitesi'nde 23 Nisan Şenliği Kutlamalar Coşkuyla Devam Ediyor: Trabzon Üniversitesi'nde 23 Nisan Şenliği

Bakan Uraloğlu, mezun olduğu Karadeniz Teknik Üniversitesi'nde başlayacak olan 'U fest' etkinliğine katılacak. İnşaat Mühendisliği bölümünden mezun olan Uraloğlu, Karadeniz Teknik Üniversitesi Atatürk Kültür Merkezi’nde 25-26 Ocak tarihlerinde düzenlenecek etkinliğin ikinci gününde üniversite öğrencileriyle buluşacak. Bu buluşma sırasında Bakan Uraloğlu, öğrencilerle sohbet edecek, bakanlık çalışmalarını anlatacak ve deneyimlerini paylaşacak.

Etkinlik kapsamında, Ulaştırma ve Altyapı Bakanlığı'na bağlı kurum genel müdürleri de öğrencilerle bir araya gelecek. İlk gününde, 25 Ocak'ta TÜRKSAT Genel Müdürü Hasan Hüseyin Ertok ve PTT Genel Müdürü Hakan Gülten, öğrencilere konferanslar verecekler.

'E fest' etkinliği, üniversite öğrencilerine başarı hikâyeleri paylaşma, bilgi ve deneyim paylaşımı yapma ve Türkiye'nin geleceğinde önemli roller üstlenmelerine yardımcı olacak etkinliklerle renklendirilecek. Her ay farklı bir üniversitede gerçekleştirilmesi planlanan etkinlikler, gençlerin hayatlarına yön vermelerine katkı sağlayacak. Bu özel etkinlikler, #BakanKampüste hashtag'i ile duyurulacak ve gençlerin ilgisini çekmeyi amaçlayacak.
TAKA/TUNCAY UÇKUN

Editör: Ayşe Sancak