Maçta Olaylar Gelişti:

Sivas Cumhuriyet Üniversitesi Stadı'nda oynanan İmranlıspor-Cumhuriyet Üniversitesi Futbol Kulübü karşılaşmasının 68. dakikasında İbrahim Yattara oyuna dahil oldu. Yattara'nın oyuna girmesinden sadece 2 dakika sonra, Cumhuriyet Üniversitesi Futbol Kulübü takım kaptanı Emre Uyanık, rakip takım oyuncusunun sahayı geç terk etmesi sebebiyle hakeme itirazda bulundu.

Olay Kontrolden Çıktı:

Maçın hakemi Batuhan Bolat, Uyanık'a kırmızı kart göstereceği sırada, Uyanık'ın yumruklu saldırısına maruz kaldı. Bolat, yerde tekmelendiğini görerek olayı kontrol altına almaya çalıştı. Ancak bu esnada yardımcı hakemler ile futbolcular arasında kısa süreli bir arbede yaşandı.

Maç Tatil Edildi, Kaptan Gözaltına Alındı:

Müsabaka, maçın hakemi Batuhan Bolat tarafından tatil edildi. Cumhuriyet Üniversitesi Futbol Kulübü takım kaptanı Emre Uyanık ise polisler tarafından gözaltına alındı.

1461 Soğuksuspor U-18 Takımı Türkiye Şampiyonası'nda Şampiyonluk Hedefliyor 1461 Soğuksuspor U-18 Takımı Türkiye Şampiyonası'nda Şampiyonluk Hedefliyor

Bu talihsiz olay, futbolun fair-play ruhuna zarar veren bir durum olmuştur. Umarız benzeri olaylar yaşanmaz ve sporun barışçıl atmosferi korunur.

Muhabir: NURGÜL GÜNAYDIN