Yusufeli'de İlk Yerel Seçim Heyecanı

AK Parti'nin kalesi olarak bilinen Yusufeli ilçesinde ise ibre AK Parti Belediye Başkan adayı Mustafa Demirkıran'dan yana. Yeni ilçede ilk kez gerçekleşecek yerel seçimlerde Demirkıran, iddialı projeleriyle seçmenin ilgisini çekiyor ve güçlü bir destek görüyor.

İYİ Parti 5. Olağanüstü Kurultayı'nda Meral Akşener'in Veda Konuşması ve Koray Aydın'ın Liderlik Vaadi İYİ Parti 5. Olağanüstü Kurultayı'nda Meral Akşener'in Veda Konuşması ve Koray Aydın'ın Liderlik Vaadi

İftar Programlarında Adaylar Vatandaşlarla Bir Araya Geldi

Her iki aday da iftar programlarında vatandaşlarla bir araya gelerek desteklerini pekiştirdi. İftar yemeğine AK Parti Artvin Milletvekili Faruk Çelik de katılarak adaylara moral verdi.

Mehmet Kocatepe Artvin Merkezinde Favori

Artvin merkezde AK Parti Belediye Başkan adayı Mehmet Kocatepe, seçimlerin favorisi olarak öne çıkıyor. Kocatepe, tarihi bir başarı elde ederek Artvin'de fark atma potansiyeline sahip.

Hedef 9-0: AK Parti'nin Artvin'deki Hedefi

AK Parti, 2019 yerel seçimlerinde sadece 2 ilçe kazanmış olsa da, 31 Mart yerel seçimlerinde hedefini 9-0 olarak belirledi. Partinin en büyük kozu ise eski bakan ve Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın yol arkadaşı AK Parti Artvin Milletvekili Faruk Çelik.

Faruk Çelik'in Önemi ve Lider Pozisyonu

Faruk Çelik, hem Belediye Başkan adaylarına moral veriyor hem de Artvin'in gelişmesi ve eksiklerin giderilmesi noktasında lider bir pozisyonda. Artvin halkının güvenini kazanarak, partisinin seçim hedeflerine ulaşmasında önemli bir rol oynuyor.

Editör: Birol Sancak