Artvin'in Yusufeli İlçesinde Geleneksel Boğa Güreşleri, Yeni Arenada Gerçekleşecek Artvin'in Yusufeli İlçesinde Geleneksel Boğa Güreşleri, Yeni Arenada Gerçekleşecek

HEPİMİZE GÖREV DÜŞÜYOR

Of’taki okullarada görevli Yeşilay Kulübü öğretmen ve öğrencilerin katılımıyla gerçekleşen program saygı duruşu ve İstiklal Marşı’nın okunması ile başladı. Yeşilay Of İlçe Temsilcisi İzzet Keleş programın açılış konuşmasını yaptı. İlçe Temsilcisi Keleş konuşmasında emeği geçenlere ve katılımcılara teşekkür ederek, “Gelişen ve değişen dünyada her geçen gün; sigara, alkol, uyuşturucu, kumar, madde bağımlılığı, teknoloji bağımlılığı tüm dünyayı etkilediği gibi bizim toplumumuzu tehdit ediyor. Burada Yeşilay’ın varlığı ülkemiz için hayati öneme sahiptir. Bu anlamda okulda, sokakta, kahvede, evde kısacası her yerde “sağlıklı yaşam sağlıklı gelecek” için çalışan Yeşilay’ın etkinliklerini artıracağız.” diyerek düşüncelerini belirtti.
Yeşi̇lay (2)

 AMACIMIZ FARKINDALIK

Konuşmanın ardından Yeşilay tanıtım videosu gösterimi yapıldı. Yeşilay Trabzon İl Temsilcisi Avukat Işıl Demir Güner bir selamlama konuşması yaparak sunum yaptı. İl Temsilcisi Avukat Güner, “Bizler farkındalık oluşturmak ve Yeşilay toplumumuza tanıtmanın gayretindeyiz. Hep birlikte daha sağlıklıve özgür gelecek için Yeşilay çatısı altında buluşalım.” diyerek düşüncelerini ifade eden İl Temsilcisi Avukat Işıl Demir Güner sunumunda önemli bilgiler verdi. Konuşmanın ardından Of Fen Lisesi öğrencisi Aleyna Çebi, Şehit Necmi Çakır  Anadolu Lisesi öğrencisi Eyüp Ensar Turan, Ali Yeşilyurt İmam Hatip Ortaokulunda Zümra Özkal şiirlerini okudu. Programa; İlçe Milli Eğitim Müdürü İdris Kabahasanoğlu, Şube Müdürü Hasan Tekke,Yeşilay Trabzon  İl Temsilcisi Avukat Işıl Demir Güner, Yönetim Kurulu Üyeleri Dr. Erdem Şen, Hayri Öztürk, Yeşilay Of İlçe Temsilcisi İzzet Keleş, Of Belediyesi İnsan Kaynakları Müdürü Yüksel  Yaşar, Okul Müdürü Ahmet Kayıkçı, idareci, öğretmen ve öğrenciler katıldı.

Muhabir: TUNCAY UÇKUN