CUMHURBAŞKANI ERDOĞAN’IN ARSİN’E SELAMI VAR

Arsin Belediye Başkanı Muhammet Sait Gürsoy, geçtiğimiz hafta Ankara’da Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın başkanlığında gerçekleştirilen Yerel Seçimlere Yönelik Temayül ve İstişare Toplantısına katıldı.  Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın öncülüğünde çalışmaya devam edeceklerini söyleyen Gürsoy, “Genel Başkanımız ve Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan'ın liderliğinde 31 Mart yerel seçimlerimize en güçlü şekilde hazırlanıyor ve çalışıyoruz. Arsin'imizden övgüyle bahseden Sayın Cumhurbaşkanımızın sizlere kucak dolusu selamı var.” Dedi.

ŞİMDİ DEĞİLSE NE ZAMAN?

AK Parti, MHP, İYİ Parti ve Saadet Partisi'nin grup başkanvekillerinin imzasıyla Irak'ın kuzeyindeki terör saldırılarıyla ilgili ortak bildiri yayımlandı. İYİ Parti Trabzon Milletvekili Yavuz Aydın, konuyla ilgili sosyal medya hesabı X’te yaptığı açıklamada şu soruları yöneltti: “Şimdi değilse ne zaman? TBMM olarak PKK terör örgütünü ortak bir dille lanetlemeyecek miyiz? Tüm partiler olarak tepkimizi şimdi değilse ne zaman göstereceğiz?”

TİREBOLU’YA TAKIR

Giresun’un Tirebolu ilçesinde mevcut belediye başkanı Burhan Takır, Cumhuriyet Halk Partisi’nden yeniden Tirebolu Belediye başkanlığı için aday oldu. Adaylığı kesinleşen Takır, “Milletimiz 2019 yılında emaneti şahsıma tevdi etti. Halkımıza layık olmaya çalıştım. Partimiz Mart ayında yapılacak seçimlerde beni yeniden aday gösterdi. Yerel seçimlere giden süreçte güzel bir demokrasi örneği sergileyen partimiz; köklü geleneği, asırlık birikimi ile ülkemizin olduğu gibi şüphesiz ilçemizin de gelecek güzel günlerine ışık olacaktır. Gün elele vererek birlik olma, farklılıklarımızla hep beraber biz olma günüdür. Birlikte başaracağız, birlikte kazanacağız. Hakkımızda hayırlısı” dedi.

KENDİNE GEL BAKIRHAN

PKK’nın uzantısı DEM Parti’nin sözde eş genel başkanı Tuncer Bakırhan, yağlı yemiş olacaktı dili kaydı. Trabzon ilini ağzına bile alamayacak seviyede olan Bakırhan, şehit verdiğimiz gün alçakça açıklaması ile gündeme damga vurdu. Trabzon’da huzurun olamayacağını kirli ağzına alabilecek cüreti kendinde bulan Bakırhan, “Kürt sorunu ve Öcalan'a yönelik tecrit devam ettikçe Tekirdağlı da Trabzonlu da huzur bulmayacak” dedi. Bakırhan, sen önce bir kendine gel, Trabzon senin lafınla huzursuz olmaz. Trabzon’da huzuru bozmaya kimsenin gücü yetmez. Senin bile. Bunu böyle bil.

HER AN SAHADA

Hak-İş Konfederasyonu Hizmet-İş Sendikası Trabzon Şube Başkanı Şevket Çelik, sahada çalışan emekçileri unutmuyor. Trabzon Büyükşehir Belediyesi yol bakım daire başkanlığı bünyesinde çalışan parke ustalarını ziyaret eden Çelik, emekçilere tatlı ikram edip bir süre sohbet etti.

BEŞİKDÜZÜ MHP’DE

Yerel seçimler öncesi ittifak görüşmeleri devam ederken merak edilen ilçelerden Yomra ve Beşikdüzü ilçeleri netlik kazanmaya başladı. İttifak kapsamına Beşikdüzü ilçesinin MHP’ye bırakıldığı, Yomra’nın ise AK Parti’de olacağı öğrenildi.

BAŞKAN GENÇ’TEN KESKİN’E ZİYARET

Ortahisar Belediye Başkanı Ahmet Metin Genç, Ak Parti Kurucu İl Başkanı İbrahim Keskin'i ziyaret ederek geçmiş olsun dileklerini iletti.

İSTANBULLU ADAY SEÇİLDİ

Artvin Ardanuç ilçesinde gerçekleştirilen ön seçim sonuçlandı. Ergül İstanbullu, en yüksek oyu alarak CHP Ardanuç Belediye Başkan Adayı seçildi. Cumhuriyet Halk Partisi Trabzon Milletvekili Sibel Suiçmez, “Başkan Adayı seçilen Ergül İstanbullu’yu kutluyor, başarılar diliyorum. Yapılan ön seçimin bir şölen havasında geçmesinde emeği olan İl ve İlçe Başkanımıza, örgütümüze ve Belediye Başkan Aday Adayı olan yol arkadaşlarımıza teşekkür ediyorum.” Dedi.

Editör: Doğukan ÖZKURT