Gazeteciler Cemiyetini ziyaret eden İbrahim Sağıroğlu, “15 yıl Yomra belediye başkanlığı görevini yürüttüm. Milletimiz geçen dönem izne ayırdı. Bu izin bizim için de iyi oldu. Vatandaşımızın yoğun baskısı ile yeniden Yomra Belediye başkanlığına talip olduk” dedi.

GEÇMİŞE İZİMİZ VAR

Sağıroğlu, sözlerini şöyle sürdürdü: “Yolculukta kar topu gibi büyüyerek geliyoruz. En iddialı konumda biziz. Bu tempo ile devam ettiğimizde Yomra’da başarılı olacağız. Buna inanıyoruz. Yomra’da geçmişte izimiz, geleceğe sözümüz var. Yaptığımız eserler ortada. Siyasi olarak eleştirmeye çalışanlar olsa da yerel yönetim lokomotiftir.”

ÜRETİME SAHİP ÇIKIYORUZ

İYİ Parti olağanüstü kurultayında yaşanan rekabet sonrası, Koray Aydın’dan Tolga Akalın'a sert sözler İYİ Parti olağanüstü kurultayında yaşanan rekabet sonrası, Koray Aydın’dan Tolga Akalın'a sert sözler

Sağıroğlu, “Yomra’mızda son 5 yılda her hangi bir devlet yatırımı yok gidi. Görev ve sorumluluğu aldığımız zaman bürokrasi ile birlikte Yomra’mıza neler yapabilirizi çalışacağız. Yomra’da vatandaşlarımızla birlikte hareket ediyoruz. Üretime sahip çıkmak için organize sanayi bölgelerinin sayılarını artırmamız gerekiyor. OSB’ler istihdama da katkı sağlıyor. Yatırımın geldiği yerde vatandaşımız da yararlanıyor. Beni hatırlayın. Yomra’ya heyecan getirmeye gayret ettim” diye konuştu.

Muhabir: TUNCAY UÇKUN