TFF 2. Lig Beyaz Grup'ta mücadele eden 1461 Trabzon, ligin 25. haftasında evinde Diyarbekirspor ile karşı karşıya gelecekleri kritik maçın hazırlıklarını sürdürüyor. 11 Şubat Pazar günü Ortahisar Yavuz Selim Stadı'nda oynanacak olan mücadelede mutlak galibiyet hedefleyen Lacivert-Kırmızılılar, yoğun bir antrenman programıyla maça hazırlanıyor.

Ekip, dün Şenol Güneş Spor Kompleksi'nde gerçekleştirilen taktik ağırlıklı antrenmanla çalışmalarına devam etti. Antrenmanın son bölümünde ise 3 takımlı mini bir turnuva düzenlendi ve mavi takım turnuvayı kazandı. Teknik direktör Sait Karafırtınalar nezaretinde gerçekleşen antrenmanlar, takımın form durumunu yükseltmek ve maça hazırlamak adına büyük önem taşıyor.

Whatsapp Image 2024 02 08 At 14.53.00 (1)

Trabzonspor, Ziraat Türkiye Kupası'nda Karagümrük Maçı İçin Hazır Trabzonspor, Ziraat Türkiye Kupası'nda Karagümrük Maçı İçin Hazır

1461 Trabzon, Diyarbekirspor karşısında alacakları galibiyetle ikincilik yarışında önemli bir adım atmaya çalışacak. Taraftarları önünde mücadele edecek olan ekip, sahadan galibiyetle ayrılarak hedeflerinden sapmamayı amaçlıyor.
TAKA/NURGÜL GÜNAYDIN

Editör: Doğukan ÖZKURT