Hakem Kararları Üzerine Eleştiri:

Başkan Hekimoğlu, özellikle yan hakemin ofsayt bayrağı kararıyla ilgili olarak müsabakanın sonucuna etki eden hakem kararlarına eleştiri getirdi.

Yeni Hedef Belirlendi: 2.lik:

Ligin 23. haftasında lider Esenler Erokspor ile 2-2 berabere kalan takım, liderlik hedefinden uzaklaşınca yeni hedefini 2.lik olarak belirlediğini duyurdu.

Mücadele Azmi:

Başkan, takımın sonuna kadar mücadeleye devam edeceğini vurgulayarak, özellikle derbi maçlarında gösterdikleri performanstan memnun olduklarını ifade etti.

Teşekkürler ve Morale Katkı

Ekran Alıntısı-30

Başkan, maçı izlemeye gelen Trabzonsporlu futbolculara ve sporseverlere teşekkür ederken, oyuncuların performansından memnun olduğunu belirtti. Özellikle Uğurcan Çakır ve Enis Destan'a özel teşekkür etti.

Hedef Play-Off Yarı Finali:

Ligdeki en kötü ihtimalin 2.lik olduğunu ve bu durumun direkt Play-Off Yarı Finaline katılma şansını artırdığını belirterek, bu hedefin önemli olduğunu ifade etti.

Trabzonlu Milli Sporcu Busenaz Sürmeneli, Avrupa Boks Şampiyonası'nda Altın Madalya Kazandı Trabzonlu Milli Sporcu Busenaz Sürmeneli, Avrupa Boks Şampiyonası'nda Altın Madalya Kazandı

Sevincin İfadesi: Enis Destan'ın Sevinci:

Başkan, son dakikada Hakan Yeşil'in attığı muhteşem golde Enis Destan'ın sevincini değerli bulduğunu ve takımın birlik ve beraberliğinden güç aldıklarını belirtti.
KAYNAK/AYTEKİN AKAY 

Editör: Ayşe Sancak