Teknik direktör Sait Karafırtınalar yönetiminde gerçekleşen antrenmanla Adıyaman FK maçının hazırlıklarına başlayan 1461 Trabzon, kuvvet ve kondisyon ağırlıklı bir çalışma gerçekleştirdi. Bugün yapacakları çalışmayla hazırlıklarına devam edecek olan ekip, deplasmanda ligden düşmesi kesinleşen Adıyaman FK ile karşı karşıya gelecek.

Trabzonspor, Transfer Tahtasının Başına Bu Türk Yıldızları Ekledi: Aranan Kan Bulundu! Trabzonspor, Transfer Tahtasının Başına Bu Türk Yıldızları Ekledi: Aranan Kan Bulundu!

Hedeflerini belirleyen takım, kalan 3 maçta Adıyaman FK (D), Serik Belediye ve Kırşehir FSK (D) ile mücadele ederek 9 puanı hanesine yazdırmayı amaçlıyor. 1461 Trabzon, 65 puanla ligde 4. sırada bulunuyor ancak 69 puanlı iki rakibi Bucaspor ve Vanspor'un arkasında yer alıyor. Vanspor'un bir maçı eksik olup bugün Ankaraspor ile karşılaşacak olması, ikincilik yarışını daha da kızıştırabilir. Eğer Vanspor bu maçı kazanırsa, 1461 Trabzon'un ikincilik şansı azalabilir. Ancak takım, kalan maçlarını kazanarak ligi 74 puanla tamamlama hedefini sürdürüyor ve en kötü ihtimalle ilk 4 içinde yer almak istiyor.

Muhabir: AYTEKİN AKAY