Başkan Yardımcımız Alper Bektaş’ın katılımı ile Hekimoğlu Spor Tesislerimizde gerçekleşen imza töreninde, başarılı oyuncu kendisini 1 yıllığına kulübümüze bağlayan sözleşmeye imza attı.

Safa’nın transferi ile güçlerine güç kattıklarını kaydeden Başkan Yardımcımız Alper Bektaş, “Safa tanıdığımız, bildiğimiz bir oyuncu. Bize katkısı oldukça fazla olacaktır. Şampiyonluğa oynayacak bir kadro kuruyoruz. İnşallah o sene bu sene olacak” dedi.

Yeni transferimiz Safa Kınalı ise, “Trabzonluyum. Trabzon’da 1461 Trabzon FK’da forma giyeceğim için mutluyum. Bugün antrenmana çıktım. Takımda güzel bir hava var. Bu hava sezon sonunda bizi şampiyonluğa taşıyacaktır” ifadelerini kullandı. 

İmza töreni sonrası Başkanvekilimiz Suat Hekimoğlu, Başkan Yardımcımız Alper Bektaş, Yönetim Kurulu Üyemiz Doğan Şengün ve Sportif Direktörümüz Onur Çebi, kulübümüze transfer olan futbolcumuz Safa Kınalı’ya başarı dileklerinde bulundu.

Muhabir: Doğukan ÖZKURT