Trabzonspor, Başakşehir Karşısında Üçüncülük İçin Sahaya Çıkıyor Trabzonspor, Başakşehir Karşısında Üçüncülük İçin Sahaya Çıkıyor

TFF 2.Lig Beyaz Grup’ta  sezona 1.Lig hedefini gerçekleştirmek için güçlü bir kadroya iddialı başlayan 1461 Trabzon’da bu ana kadar görev yapan 3 teknik adam da ellerindeki kadronun hakkını veremeyince Kırmızı-Lacivertliler önce zirveden uzaklaştı, ardından ikisi sahasında biri de deplasmanda olmak üzere  art arda oynadığı 3 maçı da kaybederek 2.sıra iddiasını da büyük ölçüde azalttı.
 
Son maçında Ortahisar Yavuz Selim Stadı’nda karşılaştığı Karacabeyspor’u 2-1 mağlup ederek Play-Off grubundaki yerini de neredeyse sağlama alan Kırmızı-Lacivertiler yarın deplasmanda  düşme korkusu ve zirve iddiası bulunmayan  33 puanla 12.sırada yer alan Nazilli Belediyespor ile karşı karşıya geliyor. Bu maçı mutlaka kazanıp yakalayacağı bir galibiyet serisiyle çok azalan ikinci sıra şansını zorlamak isteyen 1461 Trabzon bu maç için son provasını bugün gerçekleştirip maç saatini beklemeye koyulacak. Bu arada temsilcimiz yarın sahaya 27 maçta topladığı 51 puanla 4.vaziyette çıkacak.

Muhabir: NURGÜL GÜNAYDIN