Kira fiyatlarının yükseldiği bir dönemde Milli Emlak, ev sahibi olmak isteyenlere yeni bir fırsat sunuyor. Kütahya Gediz'de 25 bin TL'ye arsa sahibi olabilirsiniz.

Emeklilere Maaş Gibi Promosyon Geliyor! SGK Uzmanı Duyurdu: O Rakamlara Kadar Çıkabilir Emeklilere Maaş Gibi Promosyon Geliyor! SGK Uzmanı Duyurdu: O Rakamlara Kadar Çıkabilir

Milyonlarca vatandaş ev sahibi olma hayaliyle, devlet tarafından yapılacak olan yeni düzenlemeleri dört gözle bekliyor. Kira fiyatlarının artmasıyla birlikte vatandaşlar bu kapsamda yapılacak düzenlemelere yönelik haberleri yakından takip ediyor.
Ev sahibi olmak isteyen vatandaşlara uygun fiyatlarla tapu sahibi olma imkanı sağlayan Milli Emlak tarafından yeni bir ilan daha duyuruldu. 25.000 TL’ye kdvsiz arsa satışı gerçekleşecek.

Yatırım yapmak isteyen ve ev sahibi olmak isteyen vatandaşların yakından takip ettiğim Milli Emlak‘tan vatandaşları sevindirecek bir ilan geldi.
Kütahya’nın Gediz ilçesinde milli emlak tarafından satışa sunulan arsanın 1.518,75 m² yüzölçümüne sahip olduğu belirtildi. Söz konusu arsanın tahmini ihale bedeli 25.000,00 TL ve teminat bedeli 5.000,00 TL olarak belirtildi.

BAŞVURU NASIL YAPILACAK?

İlan kapsamında duyurusu yapılan arsa ile ilgilenen ve başvuruda bulunmak isteyen vatandaşların dilekçelerinde il ilçe mahalle köy ada ve parsel numarası belirtmesi istenmektedir. Öte yandan başvurular taşınmazın bulunduğu il ve ilçelerdeki Çevre,şehircilik Ve İklim Değişikliği İl Müdürlüklerine veya ilçelerdeki kaymakamlıklara yapılacaktır.

Kaynak: HABER MERKEZİ