Tiflis’teki sağlık kuruluşları Trabzon ile iş birliğine hazır Tiflis’teki sağlık kuruluşları Trabzon ile iş birliğine hazır

Çalışmalarda, olayın şüphelisinin 11 farklı suçtan toplamda 19 yıl kesinleşmiş hapis cezası bulunan C.G. (46) olduğu tespit edildi. Suçları arasında görevini yaptırmamak için direnme, kasten yaralama, uyuşturucu ve uyarıcı madde ticareti yapma veya sağlama, ruhsatsız ateşli silahlarla mermileri satın alma veya taşıma ve bulundurma, silahla tehdit ve ateşli silah ve mutat sayıdaki mermileri bulundurmak gibi ciddi suçlar yer alıyor.

Asayiş komando timi, jandarma asayiş timleri, TEM unsuru ve JASAT timlerinin ortaklaşa düzenlediği operasyon sonucunda, C.G. Pazar'ın Yemişli köyünde bulunan ikametinde, mutfak tezgahının altına gizlenmiş özel bir bölmede yakalandı. Gözaltına alınan hükümlü, işlemlerinin ardından cezaevine gönderildi.

Jandarma ekiplerinin başarılı operasyonu neticesinde, uzun süredir aranan C.G.’nin yakalanmasıyla adalete teslim edilmesi, Rize İl Jandarma Komutanlığı’nın organize suçlarla mücadelesindeki kararlılığını bir kez daha gösterdi.

Editör: Birol Sancak