Hasta yoğunluğu az olmasına rağmen tüm çalışanların özlük haklarını tam ödeyen hastane yönetimi takdir edildi.

Ayrıca 19 Mayıs Gençlik ve Spor Bayramına özel paylaştıkları video da büyük beğeni topladı. Muhteşem hazırlanan ve izleyenleri tarihe getiren hastanenin 19 Mayıs paylaşımı bizden de tam not aldı. Bu arada hastane Haziran ayında alanında en deneyimli hekimlerle birlikte tam kapasite çalışmaya başlayacak.
 
CUMHURBAŞKANINA MEKTUP
 
Trabzonspor Divan Kurulu Üyesi Mehmet Cevahir, Cumhurbaşkanına TAKA gazetesi aracılığıyla seslendi. İşte o notları:‘Sayın Cumhurbaşkanım, 2 bayramı birlikte yaşıyoruz. 19 Mayıs kurtuluş bayramı ve ikincisi mübarek Leyleyi Kadir gecesi. Mübarek gecenin İslam alemi için çok önemli bir yeri vardır.

Türkiye Cumhuriyeti’nin cumhurbaşkanısınız. Emekli bir diş hekimi olarak kural koydunuz evden çıkmadık. Normal kurallara uyuyoruz. Senden ricamız iki bayram arasında güzel bir karar vermenizdir. Bütün kulüp Başkanlarını toplayın ve futbol sezonunu bitirin. Trabzonspor’un şampiyonluk hakkı. Ama sizden bir mesaj bekliyorlar. Buna sizin gücünüz ve kudretiniz vardır ve kimse de itiraz etmeyecektir. Bu vesile ile 19 Mayıs kurtuluş bayramımızı, mübarek kadir gecenizi tebrik ediyor sevgilerimi sunuyorum.’
 
TEKATAŞ SAHURU İŞÇİLERİ İLE YAPTI
 

TİSKİ Genel Müdürü Ali Tekataş, Ayasofya kavşağındaki isale hattında meydana gelen arızaya müdahale eden işçilerle sahuru birlikte yaptı. Tekataş, ‘Gece bu saatte vatandaşımızı susuz bırakmamak için çalışan uğraşan ekiplerimize minnet ve şükranlarımı sunuyorum.’ dedi.
 
TEDAVİ ETTİĞİMİZ SAĞLIKÇI YOK
 

Trabzon Sağlık Müdürü Dr. Hakan Usta, ‘Kovid-19 virüsü dolayısıyla tedavi altına aldığımız hastalarımızdan dolayı hasta olan sağlık çalışanlarımızın hepsinin sağlığı düzelerek taburcu oldular. Şuanda şükürler olsun ki tedavi altında hiçbir sağlık çalışanımız yoktur.’dedi
 
HOLEFTER PAZARI KURULDU
 

Arsin Belediye Başkanı Sait Gürsoy, Koronavirüs dolayısıyla uzun zamandır kurulmayan Holefter ve Ligene Doğal Ürünler Semt Pazarını gezerek satıcılarla sohbet etti.
 
ABD’DEN 296 KİŞİ TRABZON’A GETİRİLDİ
 

ABD’de yaşayan 296 Türk Vatandaşı Houston’dan kalkan uçağın bugün Giresun-Ordu Havalimanına getirildi. Yolcuların 8’i İstanbul’a gönderildi. AFAD ekipleri eşliğinde 288 kişi Trabzon Gülbahar Hatun Yurduna yerleştirildi. Burada 14 Gün doktor ve psikolog gözetiminde karantina altına alındılar. Hastalık görülmemesi halinde İkametgahlarına gönderileceği hastalık belirtisi görünenlerin ise tedavi edileceği bildirildi.
 
GÜNNAR’IN AÇIKLAMALARI
 

AK Parti Trabzon Milletvekili Dr. Adnan Günnar, sağlık camiasının Trabzon’da mükemmel bir hizmet verdiklerini söyleyerek, “Kanuni Eğitim Hastanesi, Haçkalı Baba ve Fatih Devlet Hastanesi ile mücadele edildi. Tıp fakültesi de testleri ile tedavileri ile katkı verdi. Sağlıkçılar evlerine barklarına gitmediler ve takdir aldılar’ dedi.
 
ALİ AYDIN TABANA İNDİ
 

Köprübaşı Belediye Başkanı Ali Aydın, yıllardır evine yol gitmeyen bir vatandaşına yol açma çalışmaları sırasında bir engelle karşılaştı. İşçiler hayvan gübresi yığınını kaldırmaya yetmeyince, başkan Aydın da giydi kara lastiklerini, doğal haliyle başladı çuvalları sırtlamaya. Bu görüntüsü sosyal medyada paylaşılınca adı “kara lastikli başkan” oldu. Bu ona mükafattır. Bize böyle kara lastikli başkanlar lazım’
 
ACISU HALKI İLE SOHBET
 
Muhabirimiz Bahattin Baştürk, halkın dilek ve temennisini dinlemek için zaman zaman yüksek mahallelere (köylere) çıkar. Halkla sohbet eder. Önceki akşam da Akçaabat ilçesinin Acısu Mahallesi’ne gitti. İftarını burada yaptı.
 
Mahalle muhtarı Ahmet Özkurt, Remzi Özkurt, Erdoğan Üçüncü, Kemal Yanık ve İsmail Gedikli ile sohbet etti. Mahallenin ana yolu Büyükşehir ve Akçaabat belediyeleri tarafından yapıldı. Ara yollar ile mezara ve yayla bağlantı yollarının yapılması gerekiyor. Muhtar Ahmet Özkurt, hizmetleri için herkese teşekkür ederek, yapılması gerekenlerin de yakın zamanda yapılacağını söyledi.
Editör: TE Bilisim