A Milli Futbol Takımı Teknik Direktörü Vincenzo Montella, Trabzonspor'un ev sahibi olduğu Antalyaspor maçı öncesi Trabzonspor'u ziyaret etti. İtalyan teknik adam, Trabzonspor'un antrenmanını izlemek ve futbolcularla bir araya gelmek için Bordo-Mavili kulübün tesislerini ziyaret etti.

Montella, antrenman öncesinde Trabzonspor Teknik Direktörü Abdullah Avcı ile samimi bir sohbet gerçekleştirdi. İki teknik direktör, futbol ve takım performansıyla ilgili fikir alışverişinde bulundu. Montella, ardından Trabzonspor'un antrenmanının bir bölümünü izleyerek, takımın çalışmalarını yakından takip etti.

Fırtına Ona Karşı Kaybetmiyor! ; Trabzonspor Bu Maçta da Üstünlüğünü Koruyabilecek mi? Fırtına Ona Karşı Kaybetmiyor! ; Trabzonspor Bu Maçta da Üstünlüğünü Koruyabilecek mi?

Ziyaret sırasında, Trabzonsporlu futbolcu Batista Mendy'nin doğum günü kutlaması da gerçekleşti. Montella, futbolcularla birlikte doğum günü pastasını kesti ve bu özel anı paylaştı.

Montella, Trabzonspor Teknik Direktörü Abdullah Avcı ve futbolculara misafirperverliklerinden dolayı teşekkür ederek başarı dileklerini iletti. Avcı da Montella'ya jest yaparak, üzerinde Montella'nın isminin yazılı olduğu bordo-mavili bir forma hediye etti.

Bu buluşma, futbol dünyasının farklı kulüp ve ülkelerinden gelen teknik adamların dostluk ve profesyonel ilişkilerini pekiştirmesi açısından anlamlı bir anı oluşturdu.

TAKA/TUNCAY UÇKUN

Editör: Ayşe Sancak